Podanie o admina by SDX |
25-04-2013, 20:02
|
|
Nowy |
Podanie o admina by SDX
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-04-2013 20:09 przez SDX.)
1. Imię: Grzesiek
2. Nick na Serwerze: SDX 3. Nick steam (jeśli posiadasz): SDX 4. Steam ID (jeśli posiadasz) oraz IP: STEAM_0:1:54308646 ip: 46.170.133.145 5. Wiek, data urodzenia: prawie 16 lat, 29.05.1997r 6. Znajomość AMX (1-10): 8 7. Od kiedy grasz na serwerach DeathRun? Ogólnie na serwerach DR gram od roku 8. Ile czasu grasz na 3DR.pl ? Hmm. Trudno stwierdzić, ale troszkę już gram 9. Gdzie masz/miałeś admina? Aktualnie mam admina na Cs-Zubr.pl. Forum w budowie. Prowadzę też serwer MineCraft i TeamSpeak3. Mam spore doświadczenie. 10. Jak często odwiedzasz forum? Codziennie 11. Ile godzin dziennie grasz na serwerze: Ostatnio mało bo mam dużo pracy. Ale teraz juz zacznę grać po 3-4 godz dziennie. 12. Kontakt (GG, skype): gg: 43143876 13. Znasz i akceptujesz regulaminy forum, admina i serwera? Akceptuję 14. Przydatne umiejętności: Umiem robić serwery Cs, MineCraft, i trochę serwery TS. 15. Mieszkam w Polsce 16. Miesięczne dofinansowanie (nieobowiązkowe): Narazie nie mam kasy. Ale kiedy zdobędę to oczywiście zapłacę 17. To właśnie ja powinienem być adminem, ponieważ mam spore doświadczenie jako admin Cs. Miałem kiedyś własny serwer. Lubię serwery DR i na pewno zaangażuję się w rozkręcanie serwera. Ps. Na forum są jakieś bugi lub ja mam wirusy na komputerze ponieważ tych przekleństw nie pisałem w podaniu a jak widać one występują Jeżeli wina leży po mojej stronie p r z e p r a s z a m |
25-04-2013, 20:08
|
|
KUJON Inne grupy: Admin [DR] |
RE: Podanie o admina by SDX
Jedyne co powstrzymuje mnie od dania ci TAK to to że konto założone wyłącznie do podania jak również że gram codziennie a ciebie w ogóle nie kojarzę.
|
25-04-2013, 20:24
|
|
Filozof Inne grupy: Admin [COD], VIP |
Koleś nie widzę żebyś spełniał choć 1 warunek.
http://www.deathrun.pl/temat-Przed-zloze...ania--8256 Ale mogę się mylić podeślij link z game tracka że masz przegrane 20h na serwie albo podanie leci do kosza Masz jakiś problem / pytanie? Pisz śmiało!
|
25-04-2013, 21:11
|
|
Zbanowany |
Ja jestem na NIE, konto zalozyles tylko do podania, a zeby dostac admina trzeba sie bardziej postarac, wiec sorry ale nie moge ci dac tak.
|
25-04-2013, 21:28
|
|
VIP |
|
26-04-2013, 08:17
|
|
Mędrzec Postowy |
RE: Podanie o admina by SDX |
26-04-2013, 13:51
|
|
Adminek Dr :) |
Ps. Na forum są jakieś bugi lub ja mam wirusy na komputerze ponieważ tych przekleństw nie pisałem w podaniu a jak widać one występują Jeżeli wina leży po mojej stronie p r z e p r a s z a m
Haaaaahahhaha toś pan doebał. NIE! |
26-04-2013, 14:01
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
nie
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości