Reklama |
08-04-2013, 21:20
|
|
Pomocny |
Reklama
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2013 21:21 przez Beyonce12343.)
Pewnie zły dział...ale nie wiem gdzie to napisać. Bo skarga to nie może być bo sama na siebie? I z nie mojej winy? ;d
Otóż chciałam napisać, że "kolejność jest 2,3,2,1,3,1" i kliknęłam "enter" i zamiast tej wiadomości pokazało się na czacie, że reklamuje jakiś serwer :o I inni już pisali, że uuu, leci skarga, mam ss'y. Aha fajnie wiedzieć, tylko, że to nie z mojej winy... Chociaż to i tak nasz serwer ;d ale inni zaraz złożą skargę |
08-04-2013, 21:22
|
|
Adminek Dr :) |
RE: Reklama
To jest poprostu bind jakiś.
|
08-04-2013, 21:38
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Nie żebym coś mówił, ale jak można kurwa płakać, że Beyonce zareklamowała nasze forum... Już pomijając, że to bind ;x
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
09-04-2013, 13:57
|
|
Pomocny |
No właśnie nie wiem... ale inni gracze już jakieś wąty mieli No to pisze, że to nie moja wina. A tamci, że "uuu, będzie ban, mam ss'y, będą na forum!" lol
|
09-04-2013, 14:15
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Sprawa jest prosta - nie ma tu żadnego naruszenia regulaminu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|