Dikeyowe rozmowy po polnocy |
03-04-2013, 21:48
|
|
|
Pr0 Runner |
Dikeyowe rozmowy po polnocy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2013 15:54 przez Admin.)
PEWNEGO PIEKNEGO WIECZORU DIKEJ POSTANOWIL W TAJEMNICY ZWIERZYC SIE SWOJEMU PRZYJACIELOWI, SPOJRZCIE CO Z TEGO WYNIKLO K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: DiKi DiKey || 3DR.pl: diki diki diki K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: nie sądzisz, że trzeba zrobić porządek w rangach? d; DiKey || 3DR.pl: jakich rangach? :/ K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: Dejwid dawno zrezygnował, a trzymamy mu moda DiKey || 3DR.pl: nie mam serca mu zabrać DiKey || 3DR.pl: jeśli masz tyle znieczulenia - proszę bardzo... K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: nie muszę K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: jestem wrednym gnojkiem DiKey || 3DR.pl: wstrzyknij se działke morfiny i dasz rade K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: po co DiKey || 3DR.pl: wiesz, że można se złamać prącie? DiKey || 3DR.pl: http://pl.wikipedia.org/wiki/Z%C5%82amanie_pr%C4%85cia K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: jak wchodzę w acp to mi adrenalina skacze i nie myślę trzeźwo DiKey || 3DR.pl: a ja dostaje parkinsona łapy DiKey || 3DR.pl: i klikam co popadnie DiKey || 3DR.pl: ostatnio w nocy usunąłem forum DiKey || 3DR.pl: ale do rana już było sprawne K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: zwykle wchodzi w opcje banowania K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: co kurwa? Hehe! DiKey || 3DR.pl: naprawiłem przecież DiKey || 3DR.pl: miałem kopie bazy K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: bobok zrezygnował z j@ K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: też mu ściągnąć? DiKey || 3DR.pl: coo??!! DiKey || 3DR.pl: kiedy??!! K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: yyy K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: popatrz na forum K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: będziesz miedział K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: wiedział~ DiKey || 3DR.pl: nie chce miedzieć K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: Hehe! DiKey || 3DR.pl: wole złotnieć DiKey || 3DR.pl: albo platynowieć DiKey || 3DR.pl: inwestujesz w złoto? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: nie K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: ja mam dużo złota K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: ukradłem z banku DiKey || 3DR.pl: idzie cały czas w góre DiKey || 3DR.pl: przez 2 lata cena złota wzrosła o 100% K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: http://www.deathrun.pl/temat-odej%C5%9Bcie--6938 K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: ściągać j@? DiKey || 3DR.pl: nie wiem DiKey || 3DR.pl: czytam o złamaniu prącia K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: Hehe! K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: to ściągnę, jakby co to się mu przywróci DiKey || 3DR.pl: ty K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: ja DiKey || 3DR.pl: jak policzyć tangensa 330 stopni? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: mów mi drzewko to urosnę DiKey || 3DR.pl: drzewko DiKey || 3DR.pl: urosłeś? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: urosłem DiKey || 3DR.pl: na mnie to nie działa K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: boś na to za tępy ; / DiKey || 3DR.pl: aaa DiKey || 3DR.pl: już nawet nie wiem czy pisze się tempy czy tępy :/ K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: tępy DiKey || 3DR.pl: temp to chyba po angielsku DiKey || 3DR.pl: tzn na pewno K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: kiedyś mi koleś napisał 'ale ty jesteś tempy i nie wiem czy jesteś tempy sam z siebie czy tempego udajesz' DiKey || 3DR.pl: no jakoś dziwnie to wygląda DiKey || 3DR.pl: ale np. temperówka K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: tęperówka? Hehe! DiKey || 3DR.pl: nie no, też dziwnie Hehe! DiKey || 3DR.pl: nie wiem kurwa DiKey || 3DR.pl: udziela mi się ten zasrany anal fabetyzm z forum K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: anal to wiem, że Ci się udziela K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: ale fabetyzm? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: szok DiKey || 3DR.pl: no wiem, że wiesz DiKey || 3DR.pl: w końcu co noc piszczysz jak mała suczka DiKey || 3DR.pl: Serduszka K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: skoror TOBIE się anal udziela, to nei ja piszczę DiKey || 3DR.pl: ty ty K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: ale mi się anal nie udziela DiKey || 3DR.pl: a no tak, ty wolisz określenie 'ja po prostu daje dupy" K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: za gar zupy DiKey || 3DR.pl: jeśli taka cena twoja DiKey || 3DR.pl: no za coś trzbea się najeść DiKey || 3DR.pl: ja to rozumiem DiKey || 3DR.pl: ale do pracy byś się lepiej wziął DiKey || 3DR.pl: zrobił sztuczne cyganki i dał je na rynek K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: dlaczego mnie obrażasz? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: pozwoliłem Ci? DiKey || 3DR.pl: ja ci pokazuje po prostu inne wyjście DiKey || 3DR.pl: nie musisz dawać dupy, żeby troche zarobić K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: http://i473.photobucket.com/albums/rr98/...apaint.png K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: http://i473.photobucket.com/albums/rr98/...heelie.png DiKey || 3DR.pl: ale o co chodzi K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: o to K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: . K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: . DiKey || 3DR.pl: aha K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: .. K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: . K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: . DiKey || 3DR.pl: okey............................ K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: chcesz? DiKey || 3DR.pl: ej teraz ci nie powiem ej DiKey || 3DR.pl: bo wiesz, nie? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: ej weeeź DiKey || 3DR.pl: ale czaisz to??????????????/ K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: nie DiKey || 3DR.pl: te no ostatnio ide do sklepu, nie, a tam ta, no, eskpedientka, rozumisz? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: nie gadaj ; o K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: i co się stało? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: sprzedała Ci? DiKey || 3DR.pl: no serialnie, a wtedy ja do niej: paluszki poproszę K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: o lol DiKey || 3DR.pl: a ona się tak spojrzała, nie, no i się patrzy DiKey || 3DR.pl: ja się tam tak troche, rozumisz, zestresowałem K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: no DiKey || 3DR.pl: i se myśle, nie - czego ona się tak lampi DiKey || 3DR.pl: rozumisz? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: no rozumiem K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: i co dalej? DiKey || 3DR.pl: a ona wtedy do mnie wyskoczyła: dowodzik poproszę! K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: i miałeś? DiKey || 3DR.pl: no ja kurna, nie wiem co się dzieje, nie, bo wiesz, pierwszy raz takie rzeczy kupuje, rozumisz? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: ta DiKey || 3DR.pl: do tego ten stres, nie, no i w końcu wybiegłem ze sklepu DiKey || 3DR.pl: bo niewiadomo czy takie to po psy nie zadzowni, nie? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: no DiKey || 3DR.pl: potem jeszcze kurna, miałem problemy ze spaniem, nie... DiKey || 3DR.pl: i tak se myślę, nie, a nawet można powiedzieć, że się zastanawiam, nie, co teraz z tym zrobić? DiKey || 3DR.pl: bo rozumisz, sklep jest blisko i czasami się tam co nie co kupowało, nie K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: A morał tej bajki jest krótki i niektórym znany - bez dowodu nie idź do sklepu, bo zostaniesz WYJEBANY DiKey || 3DR.pl: ty to zawsze taki mądry byłeś DiKey || 3DR.pl: ach szkoda, że cie ze mną nie było, nie? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: no dokładnie K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: bo ja przynajmniej mam już dowód DiKey || 3DR.pl: bo wiesz - co 2 głowy to nie 1, hehe K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: no jasna sprawa K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: tyle że Twoja głowa liczy się jako pół, więc co 1.5 głowy, to nie 1, hehe DiKey || 3DR.pl: hehe, ziomek, ja tych twoich tekstów czasem nie ogarnia, nie DiKey || 3DR.pl: ale dobrze, że ty się w tym tak orientujesz i rozumisz, rozumisz co do ciebie przekazuje/ K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: wogule nierozómie K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: nie rozómie jak morzna było fpakować sie w takie kuopoty DiKey || 3DR.pl: o ziomek, to to jeszcze nic K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: czy Ty jezteś powarzny? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: mogom Cię teras zamknonć DiKey || 3DR.pl: ostatnio mnie stara z domu wywaliła, nie DiKey || 3DR.pl: bo zaczęła mi kolege wypraszać, a ja przecież nie moge pozwolić na takie coś, więc wychodze z nim DiKey || 3DR.pl: ona do mnie z tekstem, że jak wyjde to mam nie wracać DiKey || 3DR.pl: to ja spoko, spoko, nie wróce, nie? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: nie K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: głupoty gadasz DiKey || 3DR.pl: no i poszliśmy DiKey || 3DR.pl: 2 zgrzewki piwka obaliliśmy DiKey || 3DR.pl: na ławce na kolejce K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: Twoja mama mi mówiła, że dzwoniłeś i błagałeś, żeby Ci drzwi otworzyła K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: albo okno DiKey || 3DR.pl: no a potem idziemy do niego, co nie, bo do mnie to już raczej nie wypada, rozumisz? DiKey || 3DR.pl: no i idziemy przez tą kolejke, nie, troche inaczej niż no zwykle, nie? DiKey || 3DR.pl: no ale tam się większość ludzi zna, więc co za problem, rozumisz? DiKey || 3DR.pl: no i se tam stoi z 6 typa obok bloku, nie, a my przechodzimy no tak z metra dalej, rozumisz? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: skończ kurwa K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: bo pierdolisz, że bania mała K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: ;d DiKey || 3DR.pl: i wtedy jeden, jakis lider czy coś wyskakuje do nas nie, z jakąś reklamówką DiKey || 3DR.pl: i mówi: telefony DiKey || 3DR.pl: rozumisz? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: nie rozumiem K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: wiem, że lubisz starszych panów DiKey || 3DR.pl: no nie ale ty jeden mnie rozumisz K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: więc nie spamuj mi, tylko menelom pod sklepem DiKey || 3DR.pl: mój kolega, nazwijmy go Jurek, nie, takie pseudo, rozumisz? DiKey || 3DR.pl: mówi do tego gościa: po co? DiKey || 3DR.pl: no konkretne pytanie DiKey || 3DR.pl: co się będziemy pierdolić z takim typem, nie? DiKey || 3DR.pl: no rozumisz? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: nie K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: pisz wolniej, bo nie rozumiem DiKey || 3DR.pl: i gościu się go pyta ile ma kasy K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: wolniej DiKey || 3DR.pl: no Jurek na to, że zeta pięćdziesiąt DiKey || 3DR.pl: bo miał zeta pięćdziesiąt K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: za szybko piszesz DiKey || 3DR.pl: koleś do niego skąd jesteś? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: jeszcze wolniej DiKey || 3DR.pl: no Jurek mówi, że z kolejowej DiKey || 3DR.pl: gościu chce numer DiKey || 3DR.pl: Jurek tam nie mieszka zbyt długo i mu sie troche pomyliło DiKey || 3DR.pl: bo nie wiedział czy 24 czy 26 DiKey || 3DR.pl: i powiedział coś pomiędzy DiKey || 3DR.pl: koleś na to, że zapraszają do tunelu, nie? DiKey || 3DR.pl: no to się chyba nazywa polska gościnność K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: Ty, teraz złamię Ci serce DiKey || 3DR.pl: jak zapraszają to idziemy, rozumisz? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: ja od pięciu minut nie czytam tego co piszesz DiKey || 3DR.pl: no to wchodzimy do tego tunelu, nie, i gościu do Jurka jeszcze raz - skąd jesteś?! DiKey || 3DR.pl: no Jurek powtarza, że z kolejowej DiKey || 3DR.pl: a koleś jeb z liścia DiKey || 3DR.pl: i mówi do niego: i po co kłamiesz? DiKey || 3DR.pl: Jurek, że naprawde z kolejowej DiKey || 3DR.pl: gościu do niego mówi, nie, no to kogo skąd znasz? DiKey || 3DR.pl: stąd DiKey || 3DR.pl: Jurek mówi, że, nazwijmy ich fikcyjnie, Gieńka i Staśka DiKey || 3DR.pl: bo Gieniek i Stasiek byli z tym gościem, nie? DiKey || 3DR.pl: no rozumisz? DiKey || 3DR.pl: gościu do niego: Gieńka, ta? i woła Gieńka DiKey || 3DR.pl: Gieniek przyszedł, potwierdził, nie, ale to niezbyt dużo dało, rozumisz? DiKey || 3DR.pl: gościu wraca do tematu kasy, nie i zaczyna go przeszukiwać DiKey || 3DR.pl: Jurek do niego, żeby go zostawił, co on chce itp DiKey || 3DR.pl: a ten gościu, jakiś psychol chyba, nie, wyjmuje tasaka, rozumisz? Część druga jak tylko DiKey skończy swoją opowieść Zaciesz DiKey || 3DR.pl: no gościu wyjmuje tasaka, nie, my tam troche zesrani ze strachu, bo osiedle niezbyt bezpieczne, jesteśmy w jakimś tunelu z 6 typami, a jeden na jakichś prochach grozi nam tasakiem, rozumisz? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: no DiKey || 3DR.pl: no i łapie Jurka i krzyczy do niego: dawaj kutasa K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: ; | DiKey || 3DR.pl: Jurek się troche wystraszył i pyta o co mu chodzi DiKey || 3DR.pl: gościu zmienił temat i se zadaje te standardowe pytania, nie? DiKey || 3DR.pl: za kim jesteś? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: a miał szalik? DiKey || 3DR.pl: on, że za lechem, bo u nas wszyscy za lechem DiKey || 3DR.pl: nie, bo już cieplej było K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: aha DiKey || 3DR.pl: a koleś mu jeb z liścia DiKey || 3DR.pl: i krzyczy że z jakiegoś forhendu DiKey || 3DR.pl: czy innego gówna K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: no DiKey || 3DR.pl: no to jeszcze bardziej się speszyliśmy, nie, koleś się niezbezpiecznie zbliża do Jurka, rozumisz, i mu ten tasak pod szyje podkłada, nie? DiKey || 3DR.pl: i mówi, że on jest za ukaesem DiKey || 3DR.pl: czy czymś takim DiKey || 3DR.pl: ja tam się rozglądam czy można by tu gdzieś uciekać, jakiś moher stał w tunelu na przeciwko, ale se poszedł, nie, bo taki moher to zbyt wiele nie zdziała, rozumisz? DiKey || 3DR.pl: i ten gości sie na mnie spojrzał i mi przez łeb łapą krzyczy: gdzie się tam paczysz! K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: ;d DiKey || 3DR.pl: i teraz sie kieruje do mnie, za kim jesteś ble ble DiKey || 3DR.pl: ja też że za lechem DiKey || 3DR.pl: on czy jeździmy na jakieś mecze czy oglądamy w tv itp DiKey || 3DR.pl: no my, że nie, on na nas naskukuje, że jacy z nas kibice, rozumisz? K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: no DiKey || 3DR.pl: i znowu do Jurka: dawaj kutasa DiKey || 3DR.pl: i go prowadzi na klatke krzycząc cho na klatke K@M!L | 3DR.pl Zapraszam!: Hehe! DiKey || 3DR.pl: i mówił, że mu utnie tego kutasa DiKey || 3DR.pl: rozumisz? DiKey || 3DR.pl: ale klatka był zamknięta na szczęście, nie DiKey || 3DR.pl: on mu liścia i żeby dzwonił domofonem DiKey || 3DR.pl: ale po chwili się pokapował że to zły pomysł DiKey || 3DR.pl: bo rozumisz?
|
|
03-04-2013, 21:50
|
|
Pomocny |
RE: Dikeyowe rozmowy po polnocy
Kryminał
Gryź Żur
|
03-04-2013, 21:51
|
|
Expert 3dr |
dobry jestes
|
03-04-2013, 21:56
|
|
VIP |
ale jaja ;D
|
03-04-2013, 21:58
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
Gdzie jest trzecia część?!
Twórz serwer DeathRun z klasami, expem i misjami razem ze mną!
|
03-04-2013, 22:07
|
|
Prawa ręka DiKeya |
Bardzo fajne . Tylko pytanie: Na co mu kutas Jurka ?
|
03-04-2013, 22:11
|
|
VIP |
Ale Jurek
Ile jesteś w stanie dać za to by być na powierzchni,
Ile jesteś w stanie zrobić by bliscy nie odeszli, Ile jeszcze fałszywych kwestii, kłamstwa, obłudy, Ile jeszcze złowieszczych wieści w drodze do zguby, Ile jeszcze minie dni byś zrozumiał swoje błędy, Ile prawdy w tobie tkwi i czy na niej zjadłeś zęby.. http://danio2500.wrzuta.pl/audio/74m9vIj...-mary_jane Masz jakiś problem pisz 7959714 .. |
03-04-2013, 22:14
|
|
Pr0 Runner |
Hahahahhaahahah, umarłem
-> Odpowiadam JEDYNIE na pytania dotyczące forum/banów/serwerów. -> Wiadomości typu "jesteś?, pomożesz?, możesz odpisać?" będą ignorowane. SPAM=WARN. -> Jeżeli masz pytanie/problem - pisz od razu o co chodzi. -> Nie poganiaj, odpiszę najszybciej jak to możliwe. Jakiś problem lub pytanie? Pisz PW lub steam - Gwiazdor || 3DR.pl, postaram się pomóc
|
03-04-2013, 22:15
|
|
Zbanowany |
Heh, ja chce kolejną część.
|
03-04-2013, 23:00
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
DiKey, dokańczamy? Wczuj się w rolę
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|