Ankieta: Czy Grał Byś Na Serwerze GunGame ? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Tak | 7 | 87.50% | |
Nie | 1 | 12.50% | |
Nie Mam Zdania | 0 | 0% | |
Razem | 8 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Server GunGame |
17-01-2011, 09:48
|
|
Pr0 Runner |
Server GunGame
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-01-2011 09:54 przez Bobi.)
Siema.
Chciałbym stworzyc serwer GunGame i podłoczyc go do sieci serwerów Deathrun.pl co w na to ? . Co za tym idzie dał bym na reklame Deathrun.pl oraz bym sprowadził Ludzi na Deathrun.pl nie tylko Polskich jak i Zagranicznych całkiem nowych Graczy na serwerach Deathrun.pl . Wiem że dałbym rade Opłacic serwer jakoś 15-16 slotów narazie oraz wiadomo coś dla was Deathrun.pl . Co wy na to Prosze o wypowiadanie się GunGame Jest całkiem popularnym serwerem na którym najlepsi z najgorszymi mają szanse . Co Jeszcze ? stworze rank oraz rangi wiec będzie miła zabawa kto Pierwszy Będzie w top 15 lub w rangach. Więc Myślę że serwer odniesie sukces . Krótko o GunGame. Gra w mod GunGame polega na tym iż zaczynasz od najsłabszej broni, w miarę z czasem, gdy zabijasz kogoś zyskujesz wyższy level a co za tym idzie lepsze bronie w CS. Mała uwaga, gdy zabijesz kogoś nożem odbierasz mu level a Ty masz level wyżęj, niestety tracisz level jeżeli ktoś Cię zabije nożem. Wygrywa ten kto dojdzie do najlepszej broni w Counter Strike i zabije kogoś nożem, ostatnia "broń" w modzie GunGame, to właśnie noż. Po kolei lista broni które zdobywamy: Glock 18 45 USP Tactical SIG P228 FABRIQUE NATIONALE FIVE-SEVEN DUAL BERETTA 96G ELITE STEYR TACTICAL MACHINE PISTOL M3 SUPER 90 XM1014 MP5 INGRAM MAC-10 FN P90 HECKLER&KOCH UMP45 IMI Galil / CS 1.6 FAMAS AK-47 M4A1 STEYR AUG STEYR SCOUT SG-1 SNIPER RIFLE AI ARCTIC WARFARE/MAGNUM FN M249 PARA Granat HE Nóż |
17-01-2011, 10:35
|
|
Fair-Player |
RE: Server GunGame
Dobry pomysł jak utrzymasz Ja w razie czego coś się dołożę.
KrzyzaczeQ I Wszystko Jasne !
|
17-01-2011, 11:49
|
|
Pr0 Runner |
Utrzymam mam hajs wiec dam rade piszcie prosze
|
17-01-2011, 12:46
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Opłacisz, ale dasz tam H@ komuś, kto zna się na rzeczy. Wtedy będę na tak.
Według mnie H@ powinien pisać poprawnie w j. polskim i nie powinien pisać wyrazów z dużej litery w środku zdania, bo mnie to strasznie wpienia. -,- -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
17-01-2011, 12:54
|
|
Pr0 Runner |
Dzięki za wypowiadanie się
|
17-01-2011, 13:32
|
|
Na zawsze w mym sercu [*] Inne grupy: Admin [COD], Admin [DD2] |
jestem na tak i zgadzam się z wypowiedzią K@M!LA
|
17-01-2011, 13:34
|
|
Pr0 Runner |
No Ale ja będę zarządzał moim serverem najwyżej dam komuś Admina za frre czy coś wymyśle..
|
17-01-2011, 13:43
|
|
VIP |
JEstem na tak chetnie spobie pogram na takim servie o ile net pozwoli tak to jest jak sie ciagnie z Kambodzy
Masz problem?
Napisz do mnie na gg: 9128118 lub PW!! Postaram się pomóc |
17-01-2011, 15:58
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Jeśli Ty chcesz 'zarządzać', to wróżę Ci niewielu graczy. Może tego nie widzisz, ale się kompletnie do tej roli nie nadajesz. Czy ja mam Ci to napisać w 4 językach, żeby to w końcu do Ciebie dotarło? Wybacz, ale tylko byś naszą sieć ośmieszał.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
17-01-2011, 18:19
|
|
Pr0 Runner |
Masz Problem?
Pisz na pw lub pod 25939429 Zapraszam do: Mini Shopu Generatora screen-shotów Poradników Counter Strike |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości