Odnowienie Sieci ? |
03-02-2013, 15:39
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: Odnowienie Sieci ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2013 15:55 przez Kamil.)
ZaQ, zamykanie tematów dotyczących rozwoju forum to troszkę głupota ;x
(02-02-2013 18:52)Darkness napisał(a): 1. ODNOWIENIE FORUM MyBB jest wystarczający, a co do stylu to się zgadzam. (02-02-2013 18:52)Darkness napisał(a): - Grafika forum (Wszystko jest praktycznie szare, dać trochę więcej koloru jaśniejszego, znaleść dobrego grafika który robi profesjonalną grafikę i dać mu za to VIPA/ADMINA) Za profesjonalne layouty graficy biorą po kilka tysięcy zł, więc jak chcesz usłyszeć śmiech prosto w twarz to zaproponuj VIP'a za zrobienie grafik na forum ;x (02-02-2013 18:52)Darkness napisał(a): - Działy forum (Rozbudować trochę forum o większa tematykę niż tylko Counter Strike, tym zwiększy się liczba osób na forum) O tym już dyskutowaliśmy z DiKeyem kilka miesięcy temu. Zaczęliśmy od Minecrafta, później zobaczymy. ; ) (02-02-2013 18:52)Darkness napisał(a): - Reklamowanie Sieci/Forum (Jak widać chyba już nikt nie reklamuje sieci z własnej woli, tylko jak są konkursy dla kasy...) Nikogo nie zmusimy do reklamowania forum. Znajdź ekipę, która zrobi reklamę, bannery itp. Tylko bez spamu na innych forach, bo mnie osobiście taki spam zniechęca. (02-02-2013 18:52)Darkness napisał(a): 2. SERWERY Ten temat był wałkowany tysiące razy. Nie ma tu na tyle zaufanej osoby, żeby dać jej takie uprawnienia. (02-02-2013 18:52)Darkness napisał(a): - Zmiana Moda Serwera (Jak widać na 4FUN często są pustki, więc czemu nie można wgrać jakiegoś dobrego moda i mieć nawet z tego zyski. Wgrać jakiegoś takiego rzadkiego, unikalnego moda żeby był drugi zapełniony serwer w sieci [PAINTBALL, JAILBREAK, DIABLO MOD]. 4Fun padł tylko i wyłącznie przez głupie pluginy. Ale racja, Paintball byłby w porządku w zamian za 4Fun, chętnie bym pograł. Co do JailBreak czy Diablo, po co nam więcej serwerów, skoro te, które mamy teraz, świecą pustkami? Najpierw rozkręćmy to co mamy, później myślmy nad nowymi serwerami. (02-02-2013 18:52)Darkness napisał(a): - Reklamowanie (tak jak ująłem już to wyżej, jak najwięcej reklamować serwer. Moim zdaniem najlepszym sposobem jest zrobić konkurs na reklamy za jakąś nagrodę. Jeżeli jesteście już tak bardzo leniwi to są takie serwisy że za SMS/PRZELEW można wykupić np. 500 reklam za niską cenę). Zafundujesz reklamę? Chyba nie myślisz, że serwery w tym momencie dobrze zarabiają? ;x Ledwo starcza na trzymanie tego co mamy. (02-02-2013 18:52)Darkness napisał(a): - HTLV SERWERA (służy do nagrywania i obserwacji gry, potrafi nagrywać dema, odtwarzać oraz bezpośrednio pokazywać to co dzieje się na serwerze. Na pewno widzieliście spary jakiś znanych team'ów. Taka możliwość właśnie mieliście dzięki temu stemowi). Było, ale... czemu nie. ; P -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
03-02-2013, 16:45
|
|
Były ADM. DR,PM,SR.Grafik |
Ten temat był wałkowany tysiące razy. Nie ma tu na tyle zaufanej osoby, żeby dać jej takie uprawnienia.
Jak nie ma jak jest
No niestety odchodzę ktoś chce ze mną pograć to pisać na skype : kusy1239 .
Porszę o usunięcie mi rang oraz flag ze serwera SR,PM i DR oraz rangi multi admin . Rangi Grafik i redaktor oraz vip możecie zostawić. Pozdrawiam Kusa
|
04-02-2013, 16:46
|
|
Zbanowany |
Jestem za pomyslami Darknesa
|
04-02-2013, 17:22
|
|
Expert 3dr |
Kamis ja wiem, ale zrobiliscie z DiKusiem plan tak ?? noi 5 pkt jest, a w toku na razie 1 wiec dodatkowe pomysły póki co sa zbedne, bo niewiadomo jak pójdzie z tamtymi i niewiadomo czy potem nie bedzie jeszcze nowszych pomysłow
|
07-02-2013, 15:43
|
|
TheMister ;D |
Jestem na tak
Masz Jakiś problem ? Pisz 11395874 ! Nie ma Cię gdy moje życie spada w dół i, nie ma Cię gdy wszystko łamie się na pół, i nie ma Cię i nie wiem już gdzie jesteś, ale dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce. http://iv.pl/images/98070015036192240926.jpg -100 postów -200 postów -300 postów -400 postów -500 postów -600 postów -700 postów -800 postów -900 postów |
07-02-2013, 16:57
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
(02-02-2013 18:52)Darkness napisał(a): Wchodząc dziś na forum, pomyślałem "Czemu taka dobra sieć, cofa się a nie idzie w przód".Słusznie Cytat:Admini ogólnie rzadko dofinansowują serwer, najczęściej to wygląda tak, że tylko raz na początku wyślą esa za 11 PLN, a potem mają to w dupie ;x Zyski z VIPów coraz mniejsze, ale na opłacenie serwerów jeszcze wystarcza. Cytat:1. ODNOWIENIE FORUMTo w końcu mamy iść na przód, czy używać 10-letniego skryptu forum? Z takiej pomocy raczej też nie skorzystamy, bo Twoja grupa użytkowników to "zbanowany" Cytat:- Grafika forum (Wszystko jest praktycznie szare, dać trochę więcej koloru jaśniejszego, znaleść dobrego grafika który robi profesjonalną grafikę i dać mu za to VIPA/ADMINA)Nowy layout jak najbardziej. Niestety ja póki co tego nie ogarnę, a profesjonalnego grafika za VIPa/admina nawet nie skomentuję xP Cytat:- Działy forum (Rozbudować trochę forum o większa tematykę niż tylko Counter Strike, tym zwiększy się liczba osób na forum)Taa, K@M!L miał poprzywracać działy, które walnął do offtopu... [/quote]- Reklamowanie Sieci/Forum (Jak widać chyba już nikt nie reklamuje sieci z własnej woli, tylko jak są konkursy dla kasy...)[/quote] Reklama na forach... skuteczność można policzyć w dziesiątych częściach promila Cytat:2. SERWERYNiestety, średnia wieku tutaj to 14 lat. Pryszczatego bachora nie nazwałbym osobą godną zaufania, a starsi mają co robić... Cytat:- Zmiana Moda Serwera (Jak widać na 4FUN często są pustki, więc czemu nie można wgrać jakiegoś dobrego moda i mieć nawet z tego zyski. Wgrać jakiegoś takiego rzadkiego, unikalnego moda żeby był drugi zapełniony serwer w sieci [PAINTBALL, JAILBREAK, DIABLO MOD].Co prawda był tam kupowany BF2 60 odznak, już się zwrócił, więc nie musi zostać, ale można by mod na przykład zamienić w surfa. Cytat:- Reklamowanie (tak jak ująłem już to wyżej, jak najwięcej reklamować serwer. Moim zdaniem najlepszym sposobem jest zrobić konkurs na reklamy za jakąś nagrodę. Jeżeli jesteście już tak bardzo leniwi to są takie serwisy że za SMS/PRZELEW można wykupić np. 500 reklam za niską cenę).Ponownie - reklamy na forach dają tyle co nic. Cytat:- HTLV SERWERA (służy do nagrywania i obserwacji gry, potrafi nagrywać dema, odtwarzać oraz bezpośrednio pokazywać to co dzieje się na serwerze. Na pewno widzieliście spary jakiś znanych team'ów. Taka możliwość właśnie mieliście dzięki temu stemowi).Zapytam o cenę i się zastanowię ;d
Twórz serwer DeathRun z klasami, expem i misjami razem ze mną!
|
07-02-2013, 17:44
|
|
Były ADM. DR,PM,SR.Grafik |
Niestety, średnia wieku tutaj to 14 lat. Pryszczatego bachora nie nazwałbym osobą godną zaufania, a starsi mają co robić...
ja mam 17 lat ;P . Polecam takiego jednego członka forum Skalera , który ma co robić ale może ogarnąć forum (Jest zbyt zaufany )
No niestety odchodzę ktoś chce ze mną pograć to pisać na skype : kusy1239 .
Porszę o usunięcie mi rang oraz flag ze serwera SR,PM i DR oraz rangi multi admin . Rangi Grafik i redaktor oraz vip możecie zostawić. Pozdrawiam Kusa
|
07-02-2013, 20:51
|
|
Expert 3dr |
Kłusak to moze wprowadzimy odcisk przy rejestracji na forum pacel do monitora i sprawdza czy masz 16 lat jak jest to rejestracja udana
|
07-02-2013, 21:13
|
|
hardstyle . |
Sorry ja też nie mam tutaj 14 lat tylko 16 ( zacząłem 17 )
Więc w chętny do pomocy jestem Nie gram też tutaj od miesiąca.
Pozdrawiam biszkopt
Clabing , Densing , %%% to teraz jest na tapie ;D nick steam : biszkopt125 |
07-02-2013, 21:24
|
|
Pr0 Runner |
Jeny, ludzie, wiecie co to jest ŚREDNIA?!
-> Odpowiadam JEDYNIE na pytania dotyczące forum/banów/serwerów. -> Wiadomości typu "jesteś?, pomożesz?, możesz odpisać?" będą ignorowane. SPAM=WARN. -> Jeżeli masz pytanie/problem - pisz od razu o co chodzi. -> Nie poganiaj, odpiszę najszybciej jak to możliwe. Jakiś problem lub pytanie? Pisz PW lub steam - Gwiazdor || 3DR.pl, postaram się pomóc
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|