Odnowienie Sieci ? |
02-02-2013, 18:52
|
|
Władca Ciemności |
Odnowienie Sieci ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2013 18:54 przez Darkness.)
Witam Serdecznie!
Wchodząc dziś na forum, pomyślałem "Czemu taka dobra sieć, cofa się a nie idzie w przód". Nie Okłamujmy się, zyski są duże z Vipów, Adminów i innych rzeczy. Forum powoli upada, jeżeli ktoś tego nie widzi to na prawdę jest ślepy. Zobaczcie sobie nawet serwer 4FUN rzadko kto tam teraz wbija, pamiętam tamte czasy z wakacji 2011 jak były wtedy tłumy. Moim zdaniem tylko serwer Deathrun utrzymuję na siłach sieć, oraz serwer Call Of Duty (Utrzymanie z Vipów, Adminów, Klas Premium). Pewnie Administratorzy potraktują ten post jak nic nowego oraz będą pytania typu "po co, dlaczego, dobrze jest". Sami widzicie co się dzieję na serwerze Deathrun. Kto gra od 2011 to wie jakie to były piękne czasy, oraz jacy ogarnięci byli admini. Dobra teraz to jest same narzekanie, lecz trzeba działać. Nawet zobaczcie na logo sieci, ma jeszcze czapeczkę świąteczną a sami wiecie kiedy były święta. Mam kilka propozycji dotyczących na korzyść forum i serwerów. 1. ODNOWIENIE FORUM - Wgranie nowego stylu forum (Lepszym rozwiązaniem byłaby zmiana silniku [phpBB modified by Przemo], mógłym pomoc akurat przy silniku Przemo bo znam się bardzo dobrze). - Grafika forum (Wszystko jest praktycznie szare, dać trochę więcej koloru jaśniejszego, znaleść dobrego grafika który robi profesjonalną grafikę i dać mu za to VIPA/ADMINA) - Działy forum (Rozbudować trochę forum o większa tematykę niż tylko Counter Strike, tym zwiększy się liczba osób na forum) - Reklamowanie Sieci/Forum (Jak widać chyba już nikt nie reklamuje sieci z własnej woli, tylko jak są konkursy dla kasy...) 2. SERWERY - Opiekun Serwera (Osoba która będzie czuwać codziennie na serwerze, oraz która jest najlepszym adminem na serwerze i której można zaufać na tyle żeby dać jej pewne dane, będzie sprawdzała podania na adminów i skargi itd) - Zmiana Moda Serwera (Jak widać na 4FUN często są pustki, więc czemu nie można wgrać jakiegoś dobrego moda i mieć nawet z tego zyski. Wgrać jakiegoś takiego rzadkiego, unikalnego moda żeby był drugi zapełniony serwer w sieci [PAINTBALL, JAILBREAK, DIABLO MOD]. - Reklamowanie (tak jak ująłem już to wyżej, jak najwięcej reklamować serwer. Moim zdaniem najlepszym sposobem jest zrobić konkurs na reklamy za jakąś nagrodę. Jeżeli jesteście już tak bardzo leniwi to są takie serwisy że za SMS/PRZELEW można wykupić np. 500 reklam za niską cenę). - HTLV SERWERA (służy do nagrywania i obserwacji gry, potrafi nagrywać dema, odtwarzać oraz bezpośrednio pokazywać to co dzieje się na serwerze. Na pewno widzieliście spary jakiś znanych team'ów. Taka możliwość właśnie mieliście dzięki temu stemowi). Będę aktualizować oczywiście post jak wpadnie mi jeszcze coś do głowy. Proszę o wypowiadanie się w poście, oraz dawanie swoich propozycji na temat forum. Wiem trochę się rozpisałem, lecz gdy patrze jak taką dobra sieć traci dużo to aż szkoda mówić. Propozycja idzie do Administracji, myślę że nie tak łatwo zlekceważy ten post. Pozdrawiam Serdecznie ! |
02-02-2013, 19:00
|
|
hardstyle . |
RE: Odnowienie Sieci ?
Tak myślę, że to dobry pomysł niech się coś w końcu ruszy tutaj, kasa kasą ale coś trzeba robić
JB? Spoko mam doświadczenie z tego typu serwerów więc chętnie pomoge ( ZaQ wiesz o co chodzi ;3 )
Pozdrawiam biszkopt
Clabing , Densing , %%% to teraz jest na tapie ;D nick steam : biszkopt125 |
02-02-2013, 19:16
|
|
Były ADM. DR,PM,SR.Grafik |
JB ? OCZYWIŚCIE ŻE TAK . 2 lata grałem na JB i 1,5 miałem admina Mam też dłużę doświadczenie ;D
No niestety odchodzę ktoś chce ze mną pograć to pisać na skype : kusy1239 .
Porszę o usunięcie mi rang oraz flag ze serwera SR,PM i DR oraz rangi multi admin . Rangi Grafik i redaktor oraz vip możecie zostawić. Pozdrawiam Kusa
|
02-02-2013, 19:17
|
|
aka "gówno warty" |
Co nam z wypowiedzi? Każdy powie: Tak dobry pomysł trzeba coś zacząć robić! I po pewnym czasie temat przepadnie. Moją propozycją jest to aby pochylili się nad tym głównie administratorzy sieci w zasadzie to chodzi mi o właściciela, bo to od niego wszystko zależy. Także niepotrzebne będą posty, że dobrze mówisz, bo jak już mówiłem temat przez to tylko przejdzie w zapomnienie, bo zostanie zaspamowany odpowiedziami typu "Tak świetnie mówisz musimy coś robić!". Prawda jest taka, że to DK musi coś zacząć robić, bo my tu tylko gramy i ewentualnie możemy podać propozycje i linki do pewnych rozwiązań, które można wykorzystać. Tyle ode mnie.
Pozdrawiam LosT. |
02-02-2013, 19:22
|
|
Władca Ciemności |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2013 19:22 przez Darkness.)
Jeżeli Administracja nie ma czasu na prowadzenie Sieci, to można sprzedać Sieć Serwerów ogarniętej osobie i są również też inne opcje, albo po prostu działać
|
02-02-2013, 19:23
|
|
Prawa ręka DiKeya |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2013 19:27 przez Plpolak19.)
Też miałem ostatnio zapisać temat, o zmienia stylu naszego forum np. komentarzy przy reputkach nie da się przeczytać.
Kolorów, bym za bardzo nie zmieniał, jak wklejam reklamy na inne fora, to normalnie, aż szkoda patrzeć. Wszystko wymieszane, rozwalone, nic nie można zrozumieć, połapać się. Za to nasze czytelne, wszystko widać, wręcz piękne Ogólnie jestem za nowymi propozycjami, chociaż jakbym chciał to mógłbym się tutaj trochę poprzyczepiać Ale jak wiesz to nie przejdzie, "za dużo roboty", a po za tym nie mają na to czasu . Zobaczycie Dikey po maturze wszystko tu rozkręci, będzie miał wolny czas A teraz to można powiedzieć, że to niepotrzebne. Ty piszesz o tym, LosT pisał i ja też. Dużo osób pisało. Ale tak jak mówię, za kilka miesięcy -,- Pozdrawiam A co do serwera, JB można spawdzić, ale ja bym dał FFA . Mnóstwo graczy, ale to mnóstwo gra na takich serwerach. |
02-02-2013, 19:24
|
|
PartyHard Inne grupy: VIP |
Ja jestem oczywiscie na tak bardzo fajny pomysl
Tez sporo czasu gralem ja jb i mi sie bardzo podoba ;P |
02-02-2013, 19:56
|
|
Filozof Inne grupy: Admin [COD], VIP |
tak ja też jestem za żeby odnowić tą sieć bo tak jak powiedział darkness "Czemu taka dobra sieć, cofa się a nie idzie w przód"
Masz jakiś problem / pytanie? Pisz śmiało!
|
02-02-2013, 23:16
|
|
DeathRun Admin |
oczywiście na tak i popieram darknessa i mam nadzieje że pomysł przejdzie
|
03-02-2013, 00:13
|
|
Expert 3dr |