[Minecraft] Potrzebna ekipa! |
13-01-2013, 19:41
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
[Minecraft] Potrzebna ekipa!
Witajcie ;p
Mam dwie wiadomości. Pierwsza, niezbyt miła dla tych, którzy czekają na serwer MC - wspólnie z DiKeyem stwierdziliśmy, że obecna mapa jest po prostu cienka, więc postanowiliśmy ją usunąć i stworzyć nową. Czas do startu serwera nieco się przedłuży, ale postaramy się wynagrodzić Wam to dobrą mapą. Teraz druga sprawa - wszem i wobec ogłaszam nabór na budowniczych. Zapraszam wszystkich chętnych do pomocy przy tworzeniu mapy. Póki co razem z DiKeyem przygotujemy ogólnie miasto, żeby nie tracić na to czasu kiedy już zbierzemy ekipę. Wymagań nie ma dużo, ale 'byle hołoty' nie przyjmiemy Więc tak: - nie będzie granic wiekowych, ale jeśli ktoś będzie pajacował/trollował/zachowywał się jak dziecko, wyleci i wyłapie bana - wymagany jest program Mumble, mikrofon mile widziany (mam gdzieś to, czy przeszliście mutację, więc wstydzić się nie musicie ;P Ale ofc specjalne piszczenie, głupie gadanie zalicza się do pajacowania) - umiejętność budowania w MC, kreatywność, bezproblemowa praca w grupie - to są żelazne wymagania Okej, jeśli ktoś chce dołączyć, niech napisze mi PW. W wiadomości umieśćcie swój wiek (nie będę odrzucał młodszych kandydatów, ale wolę mieć świadomość z kim pracuję), doświadczenie z MC i, co najważniejsze, przykładową pracę stworzoną przez Was w Majnkrafcie. I z góry uprzedzam, że jeżeli ktoś spróbuje mnie oszukać i wyśle cudzą pracę, a w grze będzie tworzył zwyczajne gówna, to skończy się jego przygoda z tą siecią serwerów. Limit kandydatów to 5, chyba że znajdzie się więcej dobrych architektów, to nagniemy zasady. @@Jeśli o czymś zapomniałem to edytuję, a jak napisałem coś niezrozumiale to napiszcie mi o tym, bo oglądam mecz i nie skupiam się na tym, co piszę -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
13-01-2013, 19:47
|
|
Prawa ręka DiKeya |
RE: [Minecraft] Potrzebna ekipa!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-01-2013 20:05 przez Plpolak19.)
Ja od dawna gram w Minecraft, ogarniam, sądzę, że nawet nieźle buduję, miałem parę sukcesów . Bardzo chętnie pomogę w tworzeniu tej mapy ( dodam,że robiłem to już na kilku serwerach ).
Pozdrawiam narka P.S. @ K@M!L Jaki mecz ? Kto z kim ? |
13-01-2013, 21:29
|
|
|
Były ADM. DR,PM,SR.Grafik |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-01-2013 21:34 przez KoXu|Kusa.)
Ja się bym zgłosił ale nie bo przeczesz tylko Maf się tym zajmuje
Pozdrawiam Kusa
No niestety odchodzę ktoś chce ze mną pograć to pisać na skype : kusy1239 .
Porszę o usunięcie mi rang oraz flag ze serwera SR,PM i DR oraz rangi multi admin . Rangi Grafik i redaktor oraz vip możecie zostawić. Pozdrawiam Kusa
|
|
13-01-2013, 22:48
|
|
Expert 3dr |
ja skombinuje kolege, on tez jest niezly w te klocki ja bym pomogl, ale czasu nie mam
|
13-01-2013, 23:00
|
|
Nowy |
no ja tez moge sie przydac, tym kolega to ja wlasnie jestem i moge pomoc z klockami
|
13-01-2013, 23:18
|
|
Lubie zapierdalać :) |
Jak jestescie zainteresowani to piszcie PW do Kamila a nie tutaj spamujecie.
|
13-01-2013, 23:46
|
|
Prawa ręka DiKeya |
Tylko ze Kamil wszystko ignoruje , sam nawet pisał ze nie odpowiada na gg i pw.
|
14-01-2013, 01:44
|
|
Jakbyś nie pisał tak idiotycznych PW to bym odpisywał
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
14-01-2013, 09:37
|
|
Prawa ręka DiKeya |
No, ale dla Ciebie wszystko jest idiotyczne . Byle co bym nie napisał
|
14-01-2013, 13:02
|
|
Ehh, mam zacytować? Niech inni ocenią czy to nie jest idiotyczne. ; )
-----------------------------------------------------------------------------------------------
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|