Podanie o moderatora. |
02-01-2013, 19:42
|
|
aka "gówno warty" |
Podanie o moderatora.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2013 20:49 przez Słodki` ^^.)
Witam, chciałbym was zapytać co o tym sądzicie? Zdaję sobie sprawę co o tym myśli H@❖ DiKeyy, ale chciałbym poznać i wasze zdanie. Proszę o komentarze od serca nie będę się obrażał.
Więc tak wedle wymagań: -Bezbłędne pisanie w języku polskim: Oczywiście zawsze i wszędzie o każdej porze dnia. -Mile widziana znajomość języków obcych: Angielski biegle w mowie i piśmie, również w miarę ogarniam niemiecki. -Bardzo duża aktywność* na forum (ponad 300 sensownych postów): Posty powinny się znaleźć, a co do aktywności jestem bardzo często, a teraz całymi dniami mam czas na ogarnianie forum. Zatem chętnie przeznaczę go na coś pożytecznego, mam na myśli pomoc administracji. -Pisanie obszernych, poprawnych merytorycznie postów: To również potrafię i zapewne takie już można znaleźć w moim wykonaniu. -Pomaganie administracji w organizacji konkursów itp.: Oczywiście jeśli będzie potrzeba jestem do dyspozycji. -Pomaganie użytkownikom forum: Tak, staram się pomagać użytkownikom jeśli moja wiedza na to mi pozwala, jeśli nie, sam szukam odpowiedzi i staram się pomóc. PS: Pozdrowienia dla Polaka -Pozyskiwanie nowych graczy: Reklamuję sieć i namawiam znajomych do założenia kont na 3dr, staram się o to aby uzyskała ona dawną świetność i przedstawiam nowe pomysły. -Codzienne odwiedzanie forum: Jak już pisałem odwiedzam je codziennie i jestem w stanie ogarniać tematy i posty. -Wiek: 16+: Za niedługo 15 lat, jestem ogarnięty, dodatkowo byłem najmłodszym adminem na sieci, gdy miałem 13 lat sami gracze zaproponowali mi żebym złożył podanie, bo mam ich poparcie. Tak wiem tego warunku nie spełniam, ale to tylko kwestia czasu. + Wymagania Admina: Obecnie mam admina na COD. I spełniam wymagania. Dodatkowo chciałbym dodać, że na sieci jestem od 19.06.2011 roku. Każda opinia jest dla mnie ważna tylko o to was proszę. Pozdrawiam i dziękuję za poświęcenie waszego czasu. LosT. @▩ KamilL, ZaQ: Jak widać poprosiłem tylko o opinię. @▩ KamilL: Hejt on? Chciałem się dowiedzieć czy mam jakieś szanse. Nie będę się kłócił, bo każdy ma swoje opinie, a skoro ty masz taką to masz taką proste. |
02-01-2013, 20:04
|
|
H@ wita nowych graczy/:) |
RE: Podanie o moderatora.
Jesteś miły, w miarę możliwości pomagasz graczom. Wieku nie spełniasz, ale jak dla mnie jesteś dojrzały jak na swój wiek, jesteś dobrym adminem na COD, myślę, że się znasz na rzeczy, jeżeli składasz podanie. Więc jestem na TAK.
|
02-01-2013, 20:12
|
|
Mędrzec Postowy |
No i jestem w kropce ... dylemat mam że ja pierdziele ... ehh to może metoda +/-
+ Duuży staż na tym forum, Duuża aktywność na forum + Nie idziesz na łatwiznę i każdy post chcesz napisać z sensem, piszesz obszerne posty które dają ładny i jasny przekaz o twoim zdaniu na dany temat (tak jak ja :*) + Z językiem obcym to nie wiem ... liczę że jak będzie taka potrzeba to coś wydukasz poprawnie gramatycznie + Pomagasz (lub starasz się pomagać) graczom - Wiek - Nie wiem jak to będzie z wolnym czasem u ciebie dalej ... Tak więc mamy 4 do 2 ... więc ja ci dam TAK Pewne rzeczy stoją jednak pod znakiem zapytania ... ale myślę że na tobie można polegać |
02-01-2013, 20:14
|
|
Expert 3dr |
Z całym szacunkiem do Ciebie, na forum nie ma zbyt duzo do ogarniania, jezeli co jest to jestem Ja czy Gwiazdor, bo o innych nie wspomne. Po za tym wrociłeś niedawno i zbyt dlugo Cie nie było. Dla Ciebie wymienilbym ze 3 strony A4 twoich zalet, ale tak jak pisalem nie ma sensu twoja kandydatura, bo na forum nie ma co ogarniac, a jak jest jakas namiastka to sie tym zajmujemy. Po za tym MOD nie ma zbytnich przywilejow Ja w tej sprawie nie będę oddawał głosu, ale sądzę ze na razie nie ma to sensu i jest niepotrzebne
|
02-01-2013, 20:14
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Dobrze wiedzieć, że szukamy moderatora
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
02-01-2013, 20:37
|
|
Prawa ręka DiKeya |
Według mnie LosT bardzo nadawałby się na moderatora, jestem na TAK, ale z tego co tu widzę po postach Kamila i ZaQ chyba nie dostaniesz go na razie. Jednak moja odpowiedź jest jednoznaczna : TAK. Pomagasz graczom, długi staż, ogarniasz, poprawność pisania po polsku, zalet jest naprawdę mnóstwo. Ale tak jak już mówiłem, musiałoby się zwolnić miejsce.
Póki co trzymam za Ciebie kciuki Pozdrawiam narka P.S. Dzięki za pozdro |
02-01-2013, 20:40
|
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Jeśli prosiłeś tylko o opinię to nie powinieneś umieszczać tego tematu w tym dziale i nie powinieneś go w ten sposób tytułować. Zresztą to nie ma sensu, "pytać tylko o opinię". Chciałeś się dowartościować? Wybacz, ale tak to wygląda. Dziecinada...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|