Ikony |
21-12-2010, 17:05
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
Ikony
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-12-2010 17:06 przez Admin.)
Elo, tym razem potrzeba:
Ikone do forum DeathRuna Ikone do forum Surf Moda Ikone do forum Parkoura Ikone do forum Zombie Moda Ikone do forum COD Moda Wszystkie ikony muszą mieć te same wymiary, nie przekraczające 50x50 px Oraz: Przycisk "Forum" z białym napisem "FORUM" i białym obrazkiem Przycisk "Serwery" z białym napisem "SERWERY" i białym obrazkiem Kolor tła - 3b3b3b (zapis HTMLowy) Próbka - Maksymalny wymiar przycisków to 75x50 px. Dla chętnych: Medale (wymiary 100x100) - okrągłe, pomysłowe Dla najlepszego admina DeathRun, Surf Mod i COD Mod Dla zwycięzcy konkursu.
Twórz serwer DeathRun z klasami, expem i misjami razem ze mną!
|
21-12-2010, 17:51
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: Ikony
2 pytanka co do tych ikon - format pliku ma być .ico (ikona)? Czy może być zwykły? Po drugie ma być napis czy samo tło?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
21-12-2010, 20:50
|
|
|
22-12-2010, 11:35
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2010 15:35 przez Kamil.)
Na razie zrobiłem takie cuś:
A co do ikony: Który wybór? I jeszcze Forum i Servery, ale to mi jakoś tu nie pasuje ;d -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
23-12-2010, 16:44
|
|
Medale spoko, tylko 2 pierwsze mają bardzo słabą ostrość... Ikony to jakiś niewypał Napis na ikonce, napisałem wyraźnie - "SERWERY". Jakby ten celownik był trochę grubszy to nie jest złe, co do Forum to też mogłoby być lepiej
|
09-01-2011, 20:39
|
|
Poprawi ktoś to?
? Napis SERWERY i trzeba pogrubić ten celownik.
|
03-04-2011, 11:39
|
|
oj tam oj tam |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|