Skarga na ziomex |
13-03-2012, 15:31
|
|
Fair-Player |
Skarga na ziomex
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina ziomalix. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Kressh ` [AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na http://www.3dr.pl/ss ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @deathrun.pll lub 3DR.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:46039736 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.68.98.74 Nie będę dawać ss bo nie wiem gdzie zapisują się na steam a po 2 gram na steam wiec nie mial bym steama jak bym mial hacki. pozdrawiam |
13-03-2012, 20:01
|
|
Fair-Player |
RE: Skarga na ziomex
Nie zrozumiałeś??? Masz wrzucić screeny. Nie wrzucisz = nie ma UB
Masz Problem pisz !!!!!!!! gg:32820009 skype:patryk170498 Jeśli pomogłem daj (+rep) Pozdrawiam MajoR Jeśli ktoś mniej więcej ogarnia minecrafta i chciałby pograć to zgłaszać się do mnie gg: 32820009 skype: patryk170498. Najlepiej na skype bo jestem często. |
13-03-2012, 20:55
|
|
VIP |
co raz wieksze mam wrazenie ze na tych ssach cos bylo chyba wh napisalem ci w poprzednim temacie gdzie mniej wiecej sa te ssy i co z tego ze steam nie raz widzialem jak na steamie na wh cisneli. Wrzucisz ssy bedzie ub jesli nie to nie bedzie ub
|
14-03-2012, 00:56
|
|
Fair-Player |
Czas zatarł pamięć tamtych wieków, walecznej, dziarskiej braci Ich kości leżą pośród stepów, wśród dzikich pól połaci Lecz wiem, że gdy Was wezwie Polska, zabłysną ostre szable I duchy Wasze niespokojne, znów dla niej ruszą w siodle NIECH ZYJE POLSKA NA ZAWSZE PRAWA! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości