Podanie na Admina |
21-02-2012, 19:19
|
|
Kox |
Podanie na Admina
1. Imię: Sebastian
2. Nick na Serwerze: Run[Pa]Ge[Pepci] 3. Nick steam (jeśli posiadasz): RunPaGePepci 4. Steam ID oraz IP: ' STEAM_0 : 0 : 49290175 ' 5. Wiek + data urodzenia: 16lat 19.02.1996 6. Znajomość AMX: dobra 7. Od kiedy grasz na w CSa? od 3lat 8. Ile czasu grasz na 3DR.pl ? 2 Miesiące 9. Gdzie masz/miałeś admina? Mialem admina na smak-skilla.eu 10. Jak często będziesz odwiedzał forum? codziennie 11. Ile dziennie grasz na serwerze: 6/7 godzin. 12. Kontakt (GG, skype): gg 13800157 skype mam od brata nick sisha99 13. Znasz i akceptujesz regulaminy forum, admina i serwera? Tak 14. Przydatne umiejętności: Umiem Wykryć cheaty 15. Mieszkam w bloku 16. Miesięczne dofinansowanie: zalezy od jesli będe miec kase to oczywiscie. 17. To właśnie ja powinienem być adminem, ponieważ:Znam Graczy dobrze sie z nimy zgrywam nie obrazam graczy. |
21-02-2012, 19:35
|
|
Pr0 Runner |
RE: Podanie na Admina
Angażuj sie wiecej w zycie forum. Jestem na NIE.
-> Odpowiadam JEDYNIE na pytania dotyczące forum/banów/serwerów. -> Wiadomości typu "jesteś?, pomożesz?, możesz odpisać?" będą ignorowane. SPAM=WARN. -> Jeżeli masz pytanie/problem - pisz od razu o co chodzi. -> Nie poganiaj, odpiszę najszybciej jak to możliwe. Jakiś problem lub pytanie? Pisz PW lub steam - Gwiazdor || 3DR.pl, postaram się pomóc
|
21-02-2012, 19:46
|
|
Admin Cod |
Tez na nie jestem.ledwo nabite posty,6/7 godzin ??? nie widuje cie nie kłam,wykryć czity ???każdy to potrafi,amx dobra ??to jaka jest ???,dofinansowanie tez musi być serwer trzeba z czegoś utrzymać
|
21-02-2012, 20:15
|
|
VIP |
Jestem na NIE!!
Powody wyzej. |
21-02-2012, 21:24
|
|
Fair-Player |
Jestem na NIE
Twoje podanie nie przekonuje mnie w ogóle. Widziałem kilka twoich postów gdzie napisałeś jakieś buźki czyli spam. Jeszcze raz na NIE Masz Problem pisz !!!!!!!! gg:32820009 skype:patryk170498 Jeśli pomogłem daj (+rep) Pozdrawiam MajoR Jeśli ktoś mniej więcej ogarnia minecrafta i chciałby pograć to zgłaszać się do mnie gg: 32820009 skype: patryk170498. Najlepiej na skype bo jestem często. |
21-02-2012, 22:59
|
|
Dawny kubusieq |
Ledwoo 17 postów ... TO co Gwiazdor już powiedział , angażuj się na forum...
Póki co jestem na NIE ! Kiedyś kubusieq, teraz Virtuoz
|
22-02-2012, 01:28
|
|
Fair-Player |
Zerknijcie sobie do śmietnika, tam macie dowody jak Run chciał sobie nabić posty a ja po nim sprzątałem. Zdecydowane NIE.
Czas zatarł pamięć tamtych wieków, walecznej, dziarskiej braci Ich kości leżą pośród stepów, wśród dzikich pól połaci Lecz wiem, że gdy Was wezwie Polska, zabłysną ostre szable I duchy Wasze niespokojne, znów dla niej ruszą w siodle NIECH ZYJE POLSKA NA ZAWSZE PRAWA! |
22-02-2012, 08:24
|
|
Dawny MowMiTato^_^ |
Pograj jeszce troche z 2 tygodnie i dopiero składaj podanie narazie jestem neutral.
Moje statystyki na Serverze Surf i 4Fun+Bf2 3 Razy w Top15--------->W Tym Raz 1 Admin Parkour I 4Fun+BF2 = MuLTi AdmiN. |
22-02-2012, 11:31
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Usunąłem większość Twojego spamu, teraz nie masz wystarczającej ilości postów, więc kosz.
I od teraz za każdym razem kiedy napiszesz podanie ja będę na nie, bo jesteś niedojrzałym dzieckiem. -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości