Najlepsze bronie w cs |
27-01-2012, 14:08
|
|
Najważnieszy Szef forum:) |
Najlepsze bronie w cs
Cześć dzisiaj opisze bronie w cs'ie 1.6 AK-47 Ak-47 to najlepsza broń Terrorystów.Ma wady jak i zalety. -Zalety tej broni to mały koszt -Duże zadawane obrażenia Wady to -Jest dostępna tylko dla Terrorystów -Ma duży rozrzut Proponuje przy strzelaniu ściągać celownik w dół to mi przynajmniej dużo pomaga M4A1M4A1 to najpopularniejsza broń Anty-Terrorystów.To typowa broń szturmowa.Dużo graczy początkujących ją uwielbia.Jej wady i zalety to: Wady -Duży koszt Zalety -Mały rozrzut -Tłumik -Ma mniejsze obrażenia niż AK-47 ale też duże Famas(Clarion) Druga najlepsza broń antyterrorystów.Ta broń ma nawet duże obrażenia ma 2 typy strzelania Burt fire(strzela trzema nabojami)jeżeli trafisz tym trybem wszystkie naboje to przeciwnik w 80% pada na miejscu i Automat (nie pożyteczne według mnie)Wady i Zalety: Zalety: -pożyteczne 2 tryby strzelania Wady: -Długie odczekiwanie od strzałów serii Galil Galil to druga najlepsza broń dla Terrorystów ma duże obrażenia, lecz mniejsze od AK-47 jest niezbyt drogi.Ta broń ma nawet duży rozrzut. Zalety: -Duże obrażenia(mniejsze od AK-47) Wady: -Nawet duży rozrzut AWP/AWM Najlepsza broń snajperska.Jest dostępny dla Terrorystów jak i dla Anty-Terrorystów. Zalety: -Ma bardzo duże obrażenia zabija za jednym celnym strzałem Wady: -Duże koszty Deserd Eagle Deserd Eagle jest dostępny dla obydwu drużyn.Ma duże obrażenia jak na broń jednoręczna.Da się tą bronią strzelać przez ściany. Wady: -Nie widzę wad Zalety: -Możliwość strzelania przez ściany -Duże obrażenia Jeżeli jest taki , to proszę skasować. http://www.cs-serwer.pl/opis-najlepszych...t74825.htm |
27-01-2012, 14:21
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: Najlepsze bronie w cs
Od kiedy Galil ma duży rozrzut? ; o
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
27-01-2012, 14:48
|
|
TheMister ;D |
RE: Najlepsze bronie w cs
gail duży rozrzut szczere : d Famas najlepsza Broń w cS !
Masz Jakiś problem ? Pisz 11395874 ! Nie ma Cię gdy moje życie spada w dół i, nie ma Cię gdy wszystko łamie się na pół, i nie ma Cię i nie wiem już gdzie jesteś, ale dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce. http://iv.pl/images/98070015036192240926.jpg -100 postów -200 postów -300 postów -400 postów -500 postów -600 postów -700 postów -800 postów -900 postów |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|