JailBreak |
06-01-2012, 18:22
|
|
Powrót !!! |
JailBreak
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-01-2012 18:23 przez CASPI.)
Proponuje stworzenie serwera Jail Break ,ponieważ lubię grę na tym typie serwerach i uważam ,że dobra reklama jb przyciągnie masę ludzi i dużo ludzi będzie grało na serwie co oczywiście przyniesie zyski dla naszej sieci.
Lecz będziemy musieli : -Ustalić dobre zasady takie aby w ct nie było żadnych dzieci czyli mikro +16 bądź mutacja itp. Ps. Mogę się tym zająć. -Zrobić dobry MapPack ,który przyciągnie graczy. Ps. Też mogę pomóc w konstruowaniu go. -Oczywiście dobra administracja serwera minimalnie na start z 3 adminów Ps.Mogę pomóc odrazu załatwię dofinansowanie. -W 3dr.pl/sklep dodać kupnego admina na JB oraz slota i nick. Np.12.30 zł admin na 30 dni a za 20zł na zawsze,slota na 30 dni za 6zł a na zawsze za 11.07zł,i na nick za 7 zł na zawsze oczywiście serwer musiałby wpierw się trochę rozwinąć. Ps. Zajmę się reklamą . To moja propozycja wypowiadajcie się i głosujcie w ankiecie. Pozdrawiam CASPI |
06-01-2012, 18:48
|
|
Dawny kubusieq |
RE: JailBreak
Jestem jak najbardziej na TAK ... Tylko nie wiem czy przyniesie to zyski czy straty
Kiedyś kubusieq, teraz Virtuoz
|
06-01-2012, 18:48
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: JailBreak
Wszystkie propozycje stworzenia serwera lądują w koszu. ; )
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|