ShoUter Zrobi Grafikę ! xP |
03-12-2011, 13:21
|
|
Kox |
RE: ShoUter Zrobi Grafikę ! xP
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2011 13:26 przez Lipton.)
Temat : Cuś związane z CS, nie z herbatą
Kolorystyka : Granat, czerń, coś ciemnego. Format : Rozmiar : 170x170 żeby na avka na forum było Napis : Lipton Dodatkowe Informację : Napis jakiś wyróżniający się. Wynagrodzenie : Odwdzięczę się w nocy I składaj podanie na graficiarza
Odchodzę.
Pozdro dla SoQla i TomQa, oraz dla... no właśnie tych co chciałem pozdrowić... jakby to powiedzieć... odeszli No więc nie chce mi się patrzeć jak szanowny Pan DiKey zajmuję się serwerownią. Więcej info na http://www.deathrun.pl/temat-Obczajcie-FAST--5388 Może czasem wpadnę na deathruna, bo tam na pewno nie spotkam żadnego H@ |
03-12-2011, 13:52
|
|
VIP |
Szkoda, bo było fajnie, ale nie bo pan Dikey robił ze mnie dupka oraz nie wiem co... Nie zależy mi, myślałem że to całkiem inaczej pójdzie ... Pogram tutaj jeszcze chwilę, ale nie bo Dikey olewał mnie i tak jak większość...
Użytkownicy mili, można było pogadać popisać, ale administrator ? Nieee. Dzięki wszystkim, którzy się wypowiedzieli na Tak, a nawet tym, którzy Nie. Pozdrawiam szczególnie MajoR.^ ... Nara. |
03-12-2011, 13:52
|
|
Gość |
Temat : Coś związane z cs , lub jakaś laska
Kolorystyka : kilka kolorów m.in. mogą być zielony , niebieski Format : Może byc podobny do twojej sygnatury Rozmiar : Może byc podobny do twojej sygnatury Napis : u gory CoD Mod Admin , a na dole kubusieq Dodatkowe Informację : VIP Wynagrodzenie : Przez 3 dni po + M |
03-12-2011, 14:16
|
|
VIP |
Jest to moja pierwsza praca na moich nowych pędzlach... Nie wiem czy to fajnie wyszło . ale łap
[IMG]http://i39.tinypic.com/110elhc.jpg[/IMG] Szkoda, bo było fajnie, ale nie bo pan Dikey robił ze mnie dupka oraz nie wiem co... Nie zależy mi, myślałem że to całkiem inaczej pójdzie ... Pogram tutaj jeszcze chwilę, ale nie bo Dikey olewał mnie i tak jak większość...
Użytkownicy mili, można było pogadać popisać, ale administrator ? Nieee. Dzięki wszystkim, którzy się wypowiedzieli na Tak, a nawet tym, którzy Nie. Pozdrawiam szczególnie MajoR.^ ... Nara. |
03-12-2011, 15:27
|
|
Runner |
Ty w ogóle nie masz pojęcia o grafice człowieku weź idź najpierw poćwicz zanim będziesz coś komuś tworzył.. Robisz tematy takie, a pewnie dopiero co zaczynasz robić takie rzeczy... Podobać się będzie tylko takim osobą co nigdy nie widzieli normalnego avka lub sygny...
|
03-12-2011, 15:39
|
|
VIP |
Może i nie wiem, lecz chce coś zrobić. Napisałeś już raz że krytykujesz moją grafikę ok zrozumiałem każdy może być krytykowany. Ale już daj spokój jak chcesz rób lepszą a nie pierdziel mi tutaj i nie nabijaj postów tyle na mój temat. Myślę że sobie wszystko wyjaśniliśmy. Jak jesteś taki dobry wręcz profesjonalny sam rób grafikę, boże proste. Może jestem słaby, ale się uczę. Żegnaj.!
Szkoda, bo było fajnie, ale nie bo pan Dikey robił ze mnie dupka oraz nie wiem co... Nie zależy mi, myślałem że to całkiem inaczej pójdzie ... Pogram tutaj jeszcze chwilę, ale nie bo Dikey olewał mnie i tak jak większość...
03-12-2011, 15:41
|
|
Kox |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2011 16:04 przez Lipton.)
Temat : Po prostu pocieniowane tło z napisem.Tylko nie jak wtedy, że zmieniłeś swojego avka
Kolorystyka : Ciemne tło, tylko nie czerwone; napis żółty, złoty, pomarańczowy, coś takiego. Format : Rozmiar : 170x170 Napis : Lipton Dodatkowe Informację : Coś w stylu ciemne niebo z napisem Lipton w kształcie błyskawicy Wynagrodzenie : ++ Sorry wtedy za te problemy, bo net zaczął nagle nawalać i myślałem, że coś źle robię... I zoba no tu http://www.deathrun.pl/temat-Konkurs-gra...0#pid40990 Może Cię to zainteresi (03-12-2011 15:27)Grain napisał(a): Ty w ogóle nie masz pojęcia o grafice człowieku weź idź najpierw poćwicz zanim będziesz coś komuś tworzył.. Robisz tematy takie, a pewnie dopiero co zaczynasz robić takie rzeczy... Podobać się będzie tylko takim osobą co nigdy nie widzieli normalnego avka lub sygny... I mówi to osoba co nie ma ani avka, ani podpisu. Jedynie krytykować potrafi. Powiedziałbym, że hejter.
Odchodzę.
Pozdro dla SoQla i TomQa, oraz dla... no właśnie tych co chciałem pozdrowić... jakby to powiedzieć... odeszli No więc nie chce mi się patrzeć jak szanowny Pan DiKey zajmuję się serwerownią. Więcej info na http://www.deathrun.pl/temat-Obczajcie-FAST--5388 Może czasem wpadnę na deathruna, bo tam na pewno nie spotkam żadnego H@ |
03-12-2011, 16:15
|
|
Gość |
Podoba m sie !!
Tylko jak bedziesz miał czas weź zrób bardziej czytelne napisyy |
03-12-2011, 18:13
|
|
VIP |
Lipton
[IMG]http://i40.tinypic.com/34zm4ra.jpg[/IMG] kubusieq Nie dam radę Ci wyciąć napisów Może się da jakoś, ale jeszcze nie potrafię... A nie mam pustej kopi bez napisów sorki... Mogę Ci jedynie nową zrobić sygnaturkę ? Napisz na pw. Szkoda, bo było fajnie, ale nie bo pan Dikey robił ze mnie dupka oraz nie wiem co... Nie zależy mi, myślałem że to całkiem inaczej pójdzie ... Pogram tutaj jeszcze chwilę, ale nie bo Dikey olewał mnie i tak jak większość...
03-12-2011, 19:21
|
|
VIP |
Drogi użytkowniku "Grain" masz jakiś problem to się nie musisz udzielać nie podobają ci się jego prace nie komentuj wcale jak widzisz wszyscy go proszą o Avki,sygnatury i każdy jest zadowolony tylko ty masz jakiś problem ; )
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|