Twój pojazd (pokaż czym jeździsz) |
25-11-2011, 22:51
|
|
Bez NaPiNkI ;* |
RE: Twój pojazd
A ja mam wrotki (2 konie mechanicze), Kierownica i otwierane szyby.(zajebiste)!!
Dawniej 1 w Ranku na Bf2+ 4Fun
Jeżeli mnie Lubisz Daj (+) Reputacji,a jeżeli NIE Daj (-) Reputacji. |
26-11-2011, 21:33
|
|
Pr0 Runner |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-11-2011 21:37 przez Pablo.)
(25-11-2011 22:45)K@M!L napisał(a): Dobra, chwaliłem, się, że mam Vectrę, to teraz pochwalę się osiągami. Dopóki nie zobacze wykresu z hamowni razem ze zdjeciem silnika, zdjeciem numeru vin to w zyciu nie uwierze ze z tej padliny jaka jest 1.6 wycisnales taka moc. Silnik sam z siebie i bez gazowania jest padaczkowty i nie chce jechec a co dopiero po tuningu ( juz ja znam trwalosc silnikow Opla). Chyba ze padl tam swap na cos zupelnie innego i to w innej pojemnosci. Nazwijcie mnie sceptykiem ale na codzien obcuje z ludzmi ktorzy bawia sie w tuning mechaniczny tyle ze z grupy VAG, a ople to mialem dwa i w tym wlasnie vectre B z takim silnikiem . Z oplem to jest jak z tym powiedzonkiem " Z GOWNA BATA NIE ULEPISZ " A taka V-max jak ty opisales to wycisnalem brackiego Seatem Ibiza 1.8 GTi ktora ma w serii 129KM wiec niema jekiegos szalu. Tylko nie pisz ze zestroili ci krotkie przelozenia |
13-12-2011, 22:25
|
|
Runner |
Honda Accord :F
|
14-12-2011, 12:26
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
(26-11-2011 21:33)Pablo napisał(a): Dopóki nie zobacze wykresu z hamowni razem ze zdjeciem silnika, zdjeciem numeru vin to w zyciu nie uwierze ze z tej padliny jaka jest 1.6 wycisnales taka moc. Silnik sam z siebie i bez gazowania jest padaczkowty i nie chce jechec a co dopiero po tuningu ( juz ja znam trwalosc silnikow Opla). Cóż za fenomenalna informacja, że obcujesz z ludźmi, którzy tuningują samochody. Różnica jest taka, że ja sam to robię, więc mogę śmiało powiedzieć, że znam się troszeczkę lepiej ; ) Zresztą nie rozumiem, jak możesz nazywać samochód 'padliną', jeśli ani razu nie widziałeś go na oczy ;D I przykro mi, nie pokażę żadnych numerów, bo w zeszłą środę chciałem przykozaczyć i skasowałem auto ;p -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
14-12-2011, 20:14
|
|
Pr0 Runner |
(14-12-2011 12:26)K@M!L napisał(a):(26-11-2011 21:33)Pablo napisał(a): Dopóki nie zobacze wykresu z hamowni razem ze zdjeciem silnika, zdjeciem numeru vin to w zyciu nie uwierze ze z tej padliny jaka jest 1.6 wycisnales taka moc. Silnik sam z siebie i bez gazowania jest padaczkowty i nie chce jechec a co dopiero po tuningu ( juz ja znam trwalosc silnikow Opla). Uczymy sie czytac ze zrozumieniem, napisalem ze silnik 1.6 ktory byl montowany do Opla Vectry B jesty padlina a nie TWOJ SAMOCHOD, oczywiscie ze sceptycznie podchodze do tego co napisales bo niby jak stwierdziles jaka ma moc silnik po rzekomym tuningu ?! na oko ? a moze po tym jak fajnie wskaznik obrotomierza lata.. prosze Cie, skoro jestes tunerem to napewno masz wykres z hamowni ktory chociaz w jakis sposob dokumentuje to co napisales...i ostatnia kwestia ... sam dokonales tego wyczynu czy tak jak wczesniej sam to za niego zaplaciles ? bo ja sie juz pogubilem |
14-12-2011, 20:30
|
|
Sam, chodziło mi o to, że sam zapłaciłem za części
|
15-12-2011, 00:31
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
Daj zdjęcie skasowanego wozu
Twórz serwer DeathRun z klasami, expem i misjami razem ze mną!
|
15-12-2011, 10:50
|
|
Pr0 Runner |
Jutro bede u znajomkow na warsztacie pstrykne kilka fote to ci K@M!L pokaze jak wygladaja profesjonalne tuningi mechaniczne, z zewnatrz nic nie zobaczysz ale jak otworzysz maske to juz zupelnie inna bajka, dla dodania smaczku napisze ze fotki na 100% pstrykne Golfowi 1 do ktorego wsadzony jest silnik 1.8T 180 KM oraz golfowi 2 ktory juz prawie widzi koniec prac nad nim z silnikiem R 32 ktory pochodzi z Golfa IV a jak sie uda to jeszcze beda fotki Golfika 1 ktory jest perfekcyjnie odrestaurowany w kazdym najmniejszy detalu a tam siedzi oryginalny silnik 1.8 GTi z zaaplikowanym podwojnym gaznikiem Webera
|
15-12-2011, 14:25
|
|
(15-12-2011 00:31)DiKey napisał(a): Daj zdjęcie skasowanego wozu Dam Ci fotę, ale jak wróci z naprawy -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
15-12-2011, 19:00
|
|
COD VIP Admin |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|