Podsumowanie roku? |
19-12-2010, 18:37
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Podsumowanie roku?
Heja.
Mam taki pomysł, mianowicie 'podsumowanie roku 2010'. Chodzi o to, że Użytkownicy wybierają najlepszego Administratora/Moderatora forum, najlepszego Użytkownika pod kilkoma względami (pomocnik, gaduła itp.) czy też najlepszego Admina danego Servera. Wiem jak to powinno wyglądać, bo w tamtym roku robiłem to na innym forum, więc (jeśli tutaj ten pomysł się przyjmie) mógłbym pomóc w zorganizowaniu tego tutaj. ; ) Co Wy na to? ;P -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
19-12-2010, 18:42
|
|
Kox |
RE: Podsumowanie roku?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2010 18:58 przez Do-Mestos.)
Najlepszy moderator forum Kandydaci :
-Do-Mestos (0 szans) -Gangster (wygrywa) DR : Do-Mestos , Rusher , HgS , Nike , XamX itd. COD : to już sprawa adminow coda ;p Parkour: Do-Mestos , Neqe niewiem kto tam dalej ZM : ZM admini uzgadniacie Surf : Ogarnij się , Cukierek ich tylko zmam wiec? //edit DR: XamX
Pisz! GG 31555401
Lub na STEAM_0:1:37452625 |
19-12-2010, 18:57
|
|
Kox |
na DR jeszcze ja XamX
Jestem jaki jestem,
OGARNIAM I TYLE! |
19-12-2010, 19:25
|
|
Dobra, to można ustalić później, teraz najważniejsze jest to, czy ten pomysł mógłby przejść.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
19-12-2010, 19:49
|
|
Kox |
Pisz! GG 31555401
Lub na STEAM_0:1:37452625 |
19-12-2010, 19:51
|
|
Runner |
Nawet dobry pomysł...Na surfie jestem tylko ja...Cukierek wcale nie wchodzi na serwer...
Masz jakiś problem? pisz na GG !!!:24416190
Nie lubię gdy ktoś zaczyna zdanie od :e,ey,ty... Pomogłem? daj + ! Przestrzegaj Regulaminu! |
19-12-2010, 20:58
|
|
No dobra, mniejsza z tym. Przydałaby się opinia DiKeya bądź AliaSsa. Bo nie wiem czy zacząć pisać czy nie.. d;
-----------------------------------------------------------------------------------------------
19-12-2010, 21:15
|
|
Pr0 Runner |
Ja jestem Za
Masz Problem?
Pisz na pw lub pod 25939429 Zapraszam do: Mini Shopu Generatora screen-shotów Poradników Counter Strike |
19-12-2010, 21:30
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
Administratorów i moderatorów jest za mało żeby wybierać.
Ale takie coś na adminów serwera to można zrobić
Twórz serwer DeathRun z klasami, expem i misjami razem ze mną!
|
23-12-2010, 13:51
|
|
Runner |
Nawet fajny pomysl (jestem za )
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości