Karta dźwiękowa |
12-12-2010, 15:40
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Karta dźwiękowa
Heja. Mam taki głupi problem, podczas instalacji sterowników dźwięku resetuje mi się komputer. Nie wiem dlaczego, po co, w jakim celu, po kiego grzyba, ale się resetuje, lol. Denerwuje mnie to, bo od 2 dni (czyli od formatowania komputera) nie mam dźwięku, a ja bez dźwięku nie mogę grać w CS'a >.<
Dobra, nvm. Informacji o komputerze chyba nie potrzeba, bo znalazłem odpowiednie sterowniki, ale problem polega na tym, że chcę je zainstalować... Karta dźwiękowa - VIA AC'97 Enhanced Audio Controller Jakieś porady/pomysły? -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
12-12-2010, 15:57
|
|
Na zawsze w mym sercu [*] Inne grupy: Admin [COD], Admin [DD2] |
RE: Karta dźwiękowa
możliwe że to może być coś z płytą główną, możesz tez spróbować na Windowsie 7 tam sterowniki powinne się same zainstalować.
|
12-12-2010, 16:03
|
|
Nie sądzę, wcześniej wszystko działało, miałem kilka formatów i wszystko było dobrze...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
12-12-2010, 16:11
|
|
Na zawsze w mym sercu [*] Inne grupy: Admin [COD], Admin [DD2] |
u mojego znajomego tez miał problem z dźwiękiem ale taki, ze sterowniki zostały zainstalowane a dźwięku nie było i tak robił kilka razy a dźwięku nadal nie było w końcu się wkurzył zainstalował 7 i chodzi mu dźwięk bez problemu
|
12-12-2010, 17:13
|
|
oj tam oj tam |
Jaki system, bo tego nie napisałeś, jak nie masz zainstalowanych sterowników to podaj kod wystąpienia urządzenia (menadzer urządzeń> karta sieciowa> właściwości>szczegóły)
|
15-12-2010, 21:17
|
|
Pomocny |
stary ja miałem to samo ... całą płytę główną musiałem wymienić i kupić nowy zasilacz do pc :/
Green Day - Holiday
Jeżeli co pomogłem daj + nie bądź obojętny |
15-12-2010, 21:26
|
|
To przepłaciłeś, bo ja to jakoś zrobiłem ; D
Odinstalowałem sterowniki i DirectX'a, zainstalowałem ponownie inne sterowniki, wszystko działa. ^,^ Temat można zamknąć. ; P -----------------------------------------------------------------------------------------------
16-12-2010, 20:23
|
|
Pr0 Runner |
Masz Problem?
Pisz na pw lub pod 25939429 Zapraszam do: Mini Shopu Generatora screen-shotów Poradników Counter Strike |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości