Mojeserwery.pl |
18-01-2011, 20:22
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
Mojeserwery.pl
DeathRun.pl poleca:
Chcesz mieć własny serwer? Zastanawiasz się gdzie go wynająć? Szukasz dobrej jakości za niską cenę? Dobrze trafiłeś ! Firma Moje-serwery.pl oferuje 2 lokalizacje:
Potrzebujesz serwer "Fast Download" aby szybko pobrać pliki z serwera gier? Skontaktuj się z nami po zakupie, otrzymasz serwer FDL za darmo! Wszystkich stałych Klientów honorujemy, dlatego za każde przedłużenie serwera otrzymujesz dodatkowe 7 dni gratis do najmu serwera. |
28-06-2011, 14:57
|
|
... |
RE: Mojeserwery.pl
nolags lepszy
|
20-07-2011, 12:45
|
|
VIP |
Widać niezła firma I taniutka oraz sporo gier w zanadrzu może kupie coda 2 i postawie jakiś server Hmmm ??
|
21-07-2011, 16:41
|
|
Co ty wiesz o zabijaniu? |
Hmm Mialem serwer na francuskiej lokalizacji i bylo tanio i dobrze 1 zl za slot myslalem ze bedzie ping wysoki a tu prosze bardzo dobrze wszystkim sie podobalo bylem na stronie Mojeserwery.pl i tez sie oplaca duzo gier maja dobry Hosting
|
23-08-2011, 10:55
|
|
VIP |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2011 10:56 przez Happens.)
Bardzo dobry hosting serwerów gier multiplayer. Miałem tam kilka serwerów Counter-Strike 1.6 i nie mogę narzekać na nich. Mają też dość dobrą oraz czytelną stronę www. Polecam!
|
10-08-2012, 22:55
|
|
Runner |
Hosting to nisza, niestety serwer dr.pl czasem nawet to reprezentuje. Czasami potrafi się zawiesić, zresetować, zlagować itp.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości