Klasy |
03-12-2010, 13:18
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Klasy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2010 14:31 przez Kamil.)
Joł.
Mam nową propozycję, mianowicie nowe klasy na CoD moda. Wymyśliłem kilka klas, które zrobią konkurencję Pielęgniarce i Riddickowi (to śmieszne, że znaczna większość, w tym ja, gra właśnie tymi klasami). Po prostu w tym momencie nie ma takiej klasy, która da radę zabić wysokopoziomową Pielęgniarkę czy Riddicka. Macie, czytajcie, oceniajcie, amen. Klasa: Pulkownik Bronie: - Knife - Desert Eagle (Deagle) - IMI Galil Ilość hp (początkowo): 195 Prędkość poruszania się: bardzo szybko Specjalne ataki: natychmiastowe zabicie z noża _________________________________ Klasa: Ranger Bronie: - Knife - Dual 96G Elite Berettas - SG552 - HE Granade - SG Granade Ilość hp (początkowo): 175 Prędkość poruszania się: bardzo szybko Specjalne ataki: możliwość rozbrajania/usuwania min _________________________________ Klasa: Straznik Bronie: - Knife - USP - IMI Galil - M4 - HE Granade - Flash - SG Granade Ilość hp (początkowo): 235 Prędkość poruszania się: szybko Specjalne ataki: 2x większe obrażenia z HE Granade _________________________________ Klasa: Fighter Bronie: - Knife - USP - Famas - SG552 - HE Granade - SG Granade Ilość hp (początkowo): 195 Prędkość poruszania się: bardzo szybko Specjalne ataki: brak Klasa premium: Tak _________________________________ Klasa: Hitman Bronie: - Knife - Desert Eagle (Deagle) - P228 - AK-47 - AWP - HE Granade x2 Ilość hp (początkowo) 210 Prędkość poruszania się: szybko Specjalne ataki: 1/2 szans na natychmiastowe zabicie z HE bez przedmiotu Klasa premium: Tak _________________________________ Klasa: Rekrut Bronie: - Knife - FiveseveN - TMP - P90 - He Granade x2 - Flash x2 Ilość hp (początkowo): 240 Prędkość poruszania się: szybko Specjalne ataki: 1/4 szans na oślepienie wroga bez przedmiotu Klasa premium: Tak _________________________________ Klasa: Predator Bronie: - Knife Ilość hp (początkowo): 220 Prędkość poruszania się: szybko Specjalne ataki: natychmiastowe zabicie z noża + możliwość podnoszenia każdej broni z ziemi Klasa premium: Tak Wiem, że teraz AliaSs nie ma czasu, ale mam nadzieję, że do końca roku te klasy wejdą w użycie (jeśli oczywiście zostaną przyjęte). Możecie powiedzieć, że klasy są przesadzone - a Pielęgniarka nie jest? Riddick nie jest? To są 'czołgi', więc przyda im się konkurencja. Pozdrawiam. -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
03-12-2010, 13:30
|
|
Przydupas i zdracja |
RE: Klasy
Klasa: Hitman
Bronie: - Knife - Desert Eagle (Deagle) - P228 - AK-47 - AWP - HE Granade x2 Ilość hp (początkowo) 210 Prędkość poruszania się: szybko Specjalne ataki: 1/2 szans na natychmiastowe zabicie z HE bez przedmiotu Klasa: Predator Bronie: - Knife Ilość hp (początkowo): 220 Prędkość poruszania się: szybko Specjalne ataki: natychmiastowe zabicie z noża + możliwość podnoszenia każdej broni z ziemi Klasa: Fighter Bronie: - Knife - USP - Famas - SG552 - HE Granade - SG Granade Ilość hp (początkowo): 195 Prędkość poruszania się: bardzo szybko Specjalne ataki: brak te klasy są klasami premium a reszta jestem za przydadzą się klasy
W Razie Problemów Pisz Do Mnie Na Gg 10869629 Albo PW
Pamiętaj O Regulaminie ! ! ! |
03-12-2010, 13:31
|
|
Początkujący |
Fajne widzałem taki post ostatnio na jakimś Codzie zanim wbilem tutaj
Ale to są dobre klasy i to chyba nie zajmuje dużo czasu Jestem na tak masz Dużego + |
03-12-2010, 13:42
|
|
VIP |
Juz ci jakies dwa tygodnie temu pisalem ze mi sie podoba i teraz jeszcze raz to pisze. Ogarnij sie ma racje te co wymienil premium i by bylo dobrze
Masz problem?
Napisz do mnie na gg: 9128118 lub PW!! Postaram się pomóc |
03-12-2010, 13:57
|
|
oj tam oj tam |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2010 13:59 przez bobok.)
Predator, Hitman i Rekrut(2 HE + T. generała i pozamiatane) z tym życiem i szybkością, to byłyby klasy najczęściej wybierane zamiast pielęgniarek i riddicków. Nie mówię nie tym klasą, nowe klasy by się przydały, ale należy je dodać tak aby wszystkie były zrównoważone, żeby się opłacało wziąć każdą klasę. Najpierw należy tak zmienić wartości dotychczasowych klas, aby wszystkie były na równi, a potem zająć się dodawaniem kolejnych.
Pułkownik ja dla mnie nie ma sensu ponieważ wykluczyłby w ogóle Komandosa (nikt by nie chciał go brać), zamiast tego Komandosa doposażyć. Predator znów wyklucza Pułkownika i Komandosa edit: Pisałem to zanim dejwid odpisał, jabkby te klasy były premium to mogło by się przyjąć |
03-12-2010, 15:40
|
|
EmoTroo |
Niesmiertelny
HP: 500 Szybkosc : bardzo wolny Bronie: - Knife -AK47 -Desert Eagle (Deagle) ale na wymyślałem , trochę bez sensu ale pro :] |
03-12-2010, 16:13
|
|
Nowy |
a ja bym polecal nie wprowadzenie nowych klas a zmniejszenie szybkosci oraz hp pielegniarcie i ridickowi. sa zdecydowanie za szybcy
|
03-12-2010, 16:29
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Nie wiem jak Ty, ale ja wolę klasy, które zrobią Pielęgniarce i Riddickowi konkurencję, a nie niszczyć stare klasy i dalej prowadzić monotonny Server. ; )
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
03-12-2010, 18:31
|
|
Zbanowany |
Tak klasy to dobry pomysł ale nie na ten czas może zrobię wam niespodziankę świąteczną i zrobię te klasy jak znajdę chwilkę czasu. To się jeszcze zobaczy.
|
03-12-2010, 19:19
|
|
Przydupas i zdracja |
Spoko temat do zamknięcia
W Razie Problemów Pisz Do Mnie Na Gg 10869629 Albo PW
Pamiętaj O Regulaminie ! ! ! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|