xaoo Podanie |
23-03-2011, 21:33
|
|
Cool User |
xaoo Podanie |
24-03-2011, 20:15
|
|
Cool User |
RE: xaoo Podanie |
24-03-2011, 20:16
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: xaoo Podanie
Jak będzie zainteresowany to odpisze, więc ogarnij posty, bo dam Ci warna.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
24-03-2011, 20:24
|
|
Cool User |
Nie pouczaj mnie to jesty refresh nie spam :* dziekuje dobranoc
|
24-03-2011, 20:25
|
|
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
24-03-2011, 20:29
|
|
Cool User |
Aj ... widac ze nic nie rozumiesz ....
Moge refreshowac swoje tematy jak nei otrzymalem odpowiedzi ... NIc sie nei znasz dziekuje... |
24-03-2011, 20:45
|
|
Niekoniecznie. Jeżeli temat napisałeś do konkretnej osoby (w tym przypadku do DiKey'a) to masz czekać na odpowiedź, a nie odświeżać, bo to do niczego nie prowadzi.
I jak to się mówi, nie ucz ojca dzieci robić. Znam regulamin pisany i niepisany, a Ty (sądząc po ilości postów) najwyżej przeczytałeś regulamin główny i udajesz chojraka. Przestań się sprzeczać, bo wiem lepiej. I jako że nie da się usuwać postów, każdy kolejny Twój post nie na temat zostanie nagrodzony 3 punktami. Zbierzesz 10 i możesz się pożegnać z tym kontem na określony czas. ; ) -----------------------------------------------------------------------------------------------
26-03-2011, 14:26
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
No masz grafika
Możesz teraz robić avki i co tam jeszcze kto będzie potrzebował na forum
Twórz serwer DeathRun z klasami, expem i misjami razem ze mną!
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości