Skarga na LOKa |
20-03-2011, 11:36
|
|
Runner |
Skarga na LOKa
Witam.
Powod byl czit Teraz dostalem perme i powod o nazwie wynocha pedale cziterze LOK jest glupi tyle powiem i weszlem bez aima i powod taki byl wynocha cziterski glupku Prosze o Zabranie admina od gracza LOK Anchutz ( czy jakos tak )
Wejdz na tą strone: http://13k.pl/-/sugestia.php i nacisnij tego królika.
|
20-03-2011, 11:54
|
|
Fair-Player |
RE: Skarga na LOKa
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2011 12:11 przez LOK Anschutz.)
ahahahahha sory ale spadlem z krzesla caly serw z ciebie nabijał !!!
jechałeś ostro an aimie i wh i jeszcze do mnie z tekstem ze "juz wylonczylem"!!! 1 ban - permamentny powod- Aktywny ban + czitujesz ty znowu weszles i napisałeś ze juz wylonczyłem to napisalem i tak jestes cziterskim nobem i h.. mnie obchodzi ze wylonczyles!! Już dawno miałeś wstawic ss ciagle czitujesz bobok i reszta graczy świadkami!!! a jak wiesz mamy HLTV na którym sie nagrywa demko z gry każdego gracza !!! Zawsze jak wchodzisz na serwa to czitujesz zal mi ciebie nara cziterski nobie!! Legi skarga + ban na konto ! Powód : czitujesz, kłamiesz, obrażasz Admina, obraza graczy
LOK Anschutz
|
20-03-2011, 13:15
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
LOK, potrafisz odróżnić serwer od forum? Jakim ku*wa prawem zbanowałeś go tutaj za czity na CoD modzie?
Grabisz sobie, grabisz. -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
20-03-2011, 13:36
|
|
Fair-Player |
Słuchaj , niedość ze czitował na CoD to jeszcze tutaj zrobił na mnie bezpodstawną i kłamliwą skarge , obrażał mnie i wypierał sie ze czituje.
bobok jest świadkiem, jest hltv sprawdzic mozna nieraz mial robione ss ktorych niewrzucał wchodzi na aktywnym banie , dalem mu bana to wszedl ponownie po chwili i napisał ze juz wylonczyl wh takze to chyba wystarczy do banowania konta na forum. 1. Czitowanie na serwie 2. Wchodzenie na aktywnym banie i mówienie ze już wyłonczył wh i aima 3. Obraza admina na serwie i forum 4. Nie nazwałem go pedałem lecz cziterskim nobem jak któryś raz wszedł znowu 5. Bezpodstawna i fałszywa, kłamliwa skarga 6. Obrażanie graczy na serwie 7. Wchodzenie na aktywnym banie 8. Nie wstawienie screenów (bo był by widoczny czit) 9. Utrudnianie pracy Adminowi 10. Oszukańcze wbijanie lvl-i na czicie 11.itp Po przeczytaniu tego steku bzdur które miał czelność napisać pod moim adresem i ze wszedl juz bez aima a ja mu nie dawałem grać było dla mnie jasne co z nim zrobić i myślę ze zrobiłem dobrze gracze mieli go również dość. Postanowiłem więc nie czekać i zrobić z nim porządek. Myślę , że trzeba było tak zrobić i postąpiłem z nim słusznie. W razie czego jest HLTV tam można wszystko zobaczyć co on robił. Zwracam się również do AliaSsa o reset jego lvl-i z powodu wbijania ich na ciągłym czicie. Z Szacunkiem CoD MOD Admin LOK Anschutz
LOK Anschutz
|
20-03-2011, 13:39
|
|
Uliczny Fighter ;D |
ja pie*dole zabierzcie mu tego admina i już... sami widzicie że nie ogarnia... ile skarg wpływa na niego i w ogóle... LOK ogarnij się dziecko... widać że masz 14 lat i chcesz zaistnieć w naszej sieci... no i każdy cię tu zna ale większość ma o Tobie negatywną opinie...
|
20-03-2011, 13:49
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
20-03-2011, 13:50
|
|
VIP |
Lok na forum nie mozesz go banowac od tego sa moderatorzy badz H@
Masz problem?
Napisz do mnie na gg: 9128118 lub PW!! Postaram się pomóc |
20-03-2011, 14:00
|
|
Fair-Player |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2011 14:40 przez LOK Anschutz.)
ok to sory niewiedziałem przepraszma za błąd lecz skarga i tak jest bezpodstawna a admina to niewiem za co niby odebrac ???!!!
za to ze staram się być dobrym adminem !!?? za to że karam cziterów i chcę żeby innym się miło grało??!! za to że staram się dużo poświecać czasu na serwa i jak juz zauważyli niektórzy pomuc w jego ulepszaniu??? staram się wszystko robic dla dobra serwera wkładam w niego duzo poświecenia myśle , że odebranie admina bylo by niestosowne , lecz sa ludzi którzy potrafią mnie docenic i moją poświecenie i prace dla serwa i niestety ale OGARNIAM !! Staram się BYĆ DOBRYM I SKUTECZNYM ADMINEM !! z szacunkiem LOK Anschutz
LOK Anschutz
|
20-03-2011, 15:47
|
|
Pomocny |
Mnie natomiast posądzał o aima i wh . Ty serus nie jesteś taki niewinny , pisałeś dobra dobra już wyłączyłem aima. A twój aim był prawdziwy wybiegam za rogu a ty mi cały czas buły walisz . Zmniejsz do 0 ten celownik albo będzie z tobą źle.
|
20-03-2011, 16:31
|
|
Fair-Player |
Nie posądziłem cie o aima i wh lecz chciałem cie tylko sprawdzić;D
Także jak widać SeruS jest winien! i myślę temat do zamknięcia ;D
LOK Anschutz
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|