KTO?????!!!!!! |
03-03-2011, 19:17
|
|
Uliczny Fighter ;D |
KTO?????!!!!!!
Witam...
Przed chwilą poszedłem z Gangster'em na klanowy... a tam jacyś frajerzy spoza klanu na czitach lecą!!! Może mi ktoś to wytłumaczyć??!!! KTO PODAŁ IM HASŁO NA SERWER!!!! Moim typem na to jest Luki bo reszta to zaufani gracze sami... |
03-03-2011, 19:30
|
|
VIP |
RE: KTO?????!!!!!!
hmmm pierwszego dnia jak mialem z kamilem grac to gral dikey z jakims typem dikus sam nie chcial mi pwoiedziec kto to byl... sam nie wiem kto to by mogl zrobic
Masz problem?
Napisz do mnie na gg: 9128118 lub PW!! Postaram się pomóc |
03-03-2011, 19:39
|
|
oj tam oj tam |
Luki ostatnio miał kompa zjebanego także w ogóle nie grał w CSa. Poza tym jak już ma grać to na na WhiteSocks na TP, wiem bo ja też tam ostatnio grywam. Nie wiesz jakie Nicki grały na serwerze Uliczny? Masz może SSa ?
|
03-03-2011, 19:53
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-03-2011 19:55 przez Kamil.)
Przykro mi o tym mówić, gdyż starałem się ufać graczom, którym dałem hasło.
Pozdrawiam gdfg, bo według mnie to właśnie on podał hasło, kiedy nie przyjąłem go do żadnego teamu. ; ) Oczywiście zajmę się tą sprawą, a mam takie układy, że jeśli dowiem się kto to (a dowiem się na pewno), osobiście dopilnuję, żeby ta osoba dostała bana na forum i na wszystkich serverach DR. CHYBA ŻE dany delikwent przyzna się tutaj i publicznie przeprosi wszystkich członków klanu. Wtedy myślę, że ten pierwszy raz darujemy. Hasło zostanie zmienione jak tylko złapię DiKey'a. -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
03-03-2011, 20:52
|
|
Uliczny Fighter ;D |
sory dokładnie nicków nie znam a o ss'ie nie pomyślałem... gangster był wtedy ze mną może on coś ma
zobaczymy... jak wpadnie to na bank się wypowie |
03-03-2011, 21:36
|
|
Pr0 Runner |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-2011 12:45 przez Gangster.)
Siema dobrze się złożyło mam ss
Zawsze robie jak mnie ktoś wkurw.... tylko nie zrobiłem jak ten ostatni doszedł upss sorki że taki ss ale nie chce mi cały wejść, pozatym moje staty nie zaciekawe EDIT// Nicki skur*ieli 1. [Chillout][Bartek] 2. XXX gural 4ever - wołali na niego paweł 3. unnamed 4. Killing Masz Problem?
Pisz na pw lub pod 25939429 Zapraszam do: Mini Shopu Generatora screen-shotów Poradników Counter Strike |
03-03-2011, 21:52
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Zresztą... co się będę JA wysilał. Zgodnie z paragrafem chroniącym dane zachowane w internecie (hasła, ukryte loginy, dane osobowe) osoba, która ujawniła hasło popełniła przestępstwo. Dodatkowo serwer jest płatny, więc mogę z czystym sumieniem zażądać wyjaśnienia bądź ujawnienia tej osoby. Innymi słowy - jeśli do soboty nie znajdzie się winowajca, sprawa zostanie przekazana policji.
Zresztą zdobyć dane komputera, z którego wchodzono na serwer to jest w tych czasach żaden problem, więc... jak pisałem wcześniej, czekam do soboty. I uprzedzam, jeżeli dany osobnik nie przyzna się sam - przej*bie sobie sprawę. Mam wystarczające kontakty ;p -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
04-03-2011, 08:31
|
|
Uliczny Fighter ;D |
a ten 4 miał nick Killing
|
04-03-2011, 10:47
|
|
Pr0 Runner |
No i dobrze kamil kryminalna Policja albo antyterrorystów wezwij
Noo zwała ktoś się wykruszył a to duży minus jestem za tym żeby go złapać i przekopać Tak na serio to wyszła lipa bo nie wiadomo ilu osobą ten "ktoś" podał hasło . |
04-03-2011, 12:41
|
|
Runner |
ja nikomu nie powiedzialem jak cos a haslo bylo latwe do zgadniecia jak kamil bedzie wymyslal haslo to jakies trudniejsze pzdr :]
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|