BOZEEE HELP ME |
01-03-2011, 17:34
|
|
Runner |
BOZEEE HELP ME
Niemoge wbic na ZombiMod i ParkurMod niewiem co jest grane prosil bym o szybkie odpowiedzi!!!!!
Kto pomoze dam +! !! !!!!
Profil Skull
Pomoglem? Badz sprawiedliwy i daj + bede wdzieczny :sleepy: Masz jakas sprawe? Pisz na gg 32238361 lub PW |
01-03-2011, 17:36
|
|
Pr0 Runner |
RE: BOZEEE HELP ME
Napisz co ci pisze jak wbic chcesz !!
|
01-03-2011, 19:34
|
|
Runner |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2011 19:39 przez wojtek157.)
Mod_LoadBrushModel:
models/player/zombie_source/zombie_source.mdl has wrond version number (1329865020 should be30) to na Zombie modzie Mod_LoadBrushModel: addons/EntMod/models/v_phaser.mdl has wrong version number (1329865020 should be 30) to na parkur modzie odpisz tomix
Profil Skull
Pomoglem? Badz sprawiedliwy i daj + bede wdzieczny :sleepy: Masz jakas sprawe? Pisz na gg 32238361 lub PW |
01-03-2011, 19:50
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Znajdź te pliki, usuń je i podczas ponownej próby połączenia się z serwerem pobiorą się te sprawne.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
01-03-2011, 20:19
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
K@MIL nie zgapiaj Sam Ci wczoraj to kazałem robić
Twórz serwer DeathRun z klasami, expem i misjami razem ze mną!
|
01-03-2011, 20:24
|
|
Dlatego skoro mi to pomogło to doradzam innym
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
02-03-2011, 07:54
|
|
Runner |
ok pomoglo thx DiKey i K@M!L
Profil Skull
02-03-2011, 14:20
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości