Na sprzedaż – Klawiatura Ravcore Blade - Nowa |
21-05-2018, 19:55
|
|
Nowy |
Na sprzedaż – Klawiatura Ravcore Blade - Nowa
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-05-2018 19:56 przez Sumena.)
W okazyjnej cenie natychmiast dostępna – klawiatura komputerowa Ravcore Blade. Zakup od osoby prywatnej. Rozmyśliłam się krótko po zakupie, gdyż wpadły mi dodatkowe, niespodziewane pieniądze i kupiłam trochę wyższy model. Sprzęt nie tykany, przekazuję go razem z paragonem dla gwarancji. Kupiona w jednej z popularnych sieci marketów z elektroniką.
Czym się wyróżnia? Membranowe klawisze o specjalnym profilu. Wygląd dla gracza, na pewno nie jest to nudny design. Klawisze są czarne, a obudowa klawiatury jest srebrna. Pełnowymiarowy układ plus 9 klawiszy z własnym programowaniem. Ciekawa podpórka pod nadgarstki – ma bardzo niepowtarzalny kształt. Próbkowanie idealne do CS – każdy klawisz 1000Hz. Całość jest podświetlona. Ravcore to marka, która produkuje wyłącznie dla graczy. Nie wiem, jak umieścić fotografie na forum, a nie chce śmiecić, więc zdjęcia produktu możecie sobie obejrzeć pod linkiem zamieszczonym poniżej. Do sprzedania mam https://gamera.pl/shop/ravcore-blade-kla...embranowe/ Cena do negocjacji. Startujemy od 150 zł, więc chyba całkiem okazyjnie. Piszcie na PW z ofertami. |
03-04-2019, 11:58
|
|
Nowy |
RE: Na sprzedaż – Klawiatura Ravcore Blade - Nowa
Aktualne ?
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|