Nowy serwer MC? - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: Nowy serwer MC? (/temat-Nowy-serwer-MC--9833) Strony: 1 2 |
Nowy serwer MC? - Kamil - 09-06-2013 17:48 Witajcie, moi wierni słudzy. =D Użytkownik ChiLL jest w posiadaniu serwera MC, który chciałby dołączyć do naszej sieci. Sami nie chcemy decydować czy przyjąć ofertę, czy nie, więc tworzę ten temat, aby poznać zdanie naszych użytkowników. Dane serwera: Rodzaj - Free Build + działki Ilość slotów - 10 Mapa - własna Pytanie do Was - jest sens próbować znowu? Komentujcie, głosujcie, bla, bla, bla. RE: Nowy serwer MC? - Diablos - 09-06-2013 18:41 TAK teraz doszłem między innymi ja i inni użytkownicy więc Jasne Ja mam miliony na skype kolegów co grają w MC i mogę reklamować serwa ale też pragnę zauważyć iż że też kilku odeszło jak np.Kusa ale Próbować warto! Wrazie czego K@m!l działki płatne?Jak nie zamawiam RE: Nowy serwer MC? - ChiLL - 09-06-2013 19:03 Pierwsza działka jest za tyle pieniędzy, ile się dostaje od razu po pierwszym wejściu na serwer, limit jest ustawiony, a aby mieć 2 działkę, trzeba się dogadać z adminem. RE: Nowy serwer MC? - Plpolak19 - 09-06-2013 20:51 Trzeba zobaczyć, kto by rzeczywiście grał. Wcześniej, z 20 osób gadało, jak to codziennie będzie grało, a tak to wchodziło z 3 osoby. Oprócz tego nie za bardzo znamy użytkownika ChiLL. Nie wiemy, kim jest, jaki jest itp. Trzeba by było zrobić mu coś w rodzaju "czasu próbnego". Jeżeli serwer by przeszedł, to także ktoś go musi opłacić, a i jeszcze do kogo będą należały zyski. Użytkownik ChiLL musi powiedzieć, czy zamierza go stale opłacać, czy znów da go Dikeyowi, żeby to on robił. Ale w sumie, można by kolejny raz spróbować. Tamten MC to był niewypał, ale być może z tym będzie inaczej. Jestem na TAK. Pozdrawiam RE: Nowy serwer MC? - ConverSiara - 09-06-2013 23:34 Ankieta nie działa. Powiem tak. Ilość slotow jest kajowa . Reszta jest ok. Znów chce grać w mc i może bd grać. Jak będzie więcej slotow to bd na tag . RE: Nowy serwer MC? - ChiLL - 10-06-2013 05:57 Jeśli serwer będzie się rozwijał to oczywiście że będzie więcej slotów @PIPOLAK Co miesiąc bym zliczał wszystkie zebrane zyski, wziąłbym część na opłacenie serwera, a reszte mógłbym oddac Dikeyowi RE: Nowy serwer MC? - MYTHBUSTERS - 10-06-2013 13:29 Widzę Polak żeś zerżnął kilka uwag ze mnie wczoraj z SB (czuje się zawiedziony ) Co do ankiety, to dodałem 3 odpowiedź bo sam nie byłem pewien na co zagłosować Co do serwera, to kolega Chill niech porobi kilka SS przedstawiających mapę, działki i w ogóle co on tam ma ciekawego. Mimo wszystko radziłbym zwiększyć ilość slotów do 13,14 RE: Nowy serwer MC? - ChiLL - 10-06-2013 14:13 MYTHBUSTERS, bardzo chętnie bym zwiększył środki na ten serwer, lecz mam 14 lat, nie pracuje, chodzę do szkoły, a środki jakie posiadam nie za bardzo mi pozwalają zmienić liczbę slotów. ScreenShoty za niedługo RE: Nowy serwer MC? - Diablos - 10-06-2013 14:36 Ps.Może dajcie jakiś oryginalny mod?Np.Creative mod widziałem z 3 serwery non-premium creative a premium (same)z 5 na youtube między innymi więc dajcie moze Creative mod Albo jeszcze MobArena jest fajna RE: Nowy serwer MC? - ChiLL - 10-06-2013 14:50 Screeny. Spawn: Spawn część 2: Parkour: Wejście do teleportu do piekła: MobArena: Pixelart: Pixelart część2: Adminshop: Adminshop część 2: Wieża Eifla (): Działki: MobArena część 2: Zwierzątko dające mięsko: Elektryczność na drogach : Chciałbym także dodać, że jeśli serwer zostanie przyjęty to w 80% będzie głosowanie jaki mod będzie na serwerze, najprawdopodobniej będzie do wyboru: Survival + Frakcje, Free Build, Survival (bez pluginów, samowolka), Role Play |