Mobilność (z dedykacją dla Krisu) - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Mobilność (z dedykacją dla Krisu) (/temat-Mobilno%C5%9Bc-z-dedykacja-dla-Krisu--9820) |
Mobilność (z dedykacją dla Krisu) - Obey138 - 06-06-2013 22:01 Krrrrissu, o co ci chodzi z tym że pisze przez telefon? To chyba dobrze że poświęcam dodatkowy czas, nawet jak nie ma mnie w domu oraz na komputerze, a ty mi dajesz negatywnego repa. Jak nie lubisz tego że jestem aktywny albo że pisze przez telefon, to wystarczy że to powiem. A może jesteś zazdrosny o to że mam taki telefon? Nie wierze że jedna linijka tekstu może komukolwiek przeszkadzać. A może nie podoba ci się że reklamuje program do Androida? Moje pytanie brzmi: O co ci chodzi? Wypowiedz się, bo nie rozumiem twojego zachowania. Wysłane z Samsung Galaxy Mini (GT-S5570) używając Tapatalk RE: Mobilność (z dedykacją dla Krisu) - MYTHBUSTERS - 06-06-2013 22:14 Ja pitole, jakie wy macie problemy Zamiast to sobie załatwić między sobą na PW, to będziecie tu wielką rozgłośnie robić -,- Odp: Mobilność (z dedykacją dla Krisu) - Obey138 - 06-06-2013 22:18 W pewnym sensie jest to również skarga, bo admin zachowuje się w niewyjaśniony sposób i dodatkowo mogą to zobaczyć inni Wysłane z Samsung Galaxy Mini (GT-S5570) używając Tapatalk RE: Mobilność (z dedykacją dla Krisu) - MYTHBUSTERS - 06-06-2013 22:25 No dobra, ale wielkie halo o -1 punkt reputacji??? Zrozumiałbym, jakbys dostał od niego bana, albo punkty ostrzeżeń na forum, a taki temat (problem) jaki przytoczyłeś, to najchętniej bym usunął, ale ma wrodzona ciekawość mnie powstrzymuje, bo chcę się dowiedzieć jak pomiędzy wami dialog się rozwinie w tym temacie |