Modele zombie - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Modele zombie (/temat-Modele-zombie--980) Strony: 1 2 |
Modele zombie - andrew - 24-01-2011 11:03 Witam! Kiedy usuniecie modele (byka czy nie wiem jak to nazwac ,,swini?") oraz psa do niczego one sie nie nadaja byk zostawia model po deadzie i mimo ze to skaczacy zombie nie skacze dalej a model szybkiego zombie(pies) tez szybszy nie jest a biegajac nim polowy obrazu nie widac. Wgraliscie to gowno i chociaz napiszcie czy to usuniecie albo zmieniccie na stare? Za czasow wczesniejszych modeli liczba graczy byla wieksza... RE: Modele zombie - SojeR - 24-01-2011 11:12 Jak kolega wyżej Za czasów bwo kiedy serwer nie nazywał się death-run to było o wiele lepiej modele były normalne fajnie sie grało a teraz te byki (czy co to jest?) zabije go to mi zasłania w iglo a wogole to gdzie ja mam celować jak model taki duży a strzelać przecież trzeba w teksturę normalnego gracza jestem "ZA" żeby wyje... te modele :dodgy: P.S Proszę o zostawienie tematu i zrobienie ankiety (głosowania) na to czy usunąć modele. Wiem ze większa liczba osób napisze żeby wyrzucić modele z serwera. Pozdrawiam Sojer RE: Modele zombie - Kamil - 24-01-2011 12:12 Zmieniając domenę Servery nie zmieniły właściciela, więc w tej kwestii wszystko jest tak samo. Temat wałkowany wiele razy, znaczna większość osób jest na tak, ale zakładając milion tematów tylko denerwujecie kadrę forum. RE: Modele zombie - andrew - 24-01-2011 19:40 to nie jest taki wielki problem tracicie tylko graczy RE: Modele zombie - Kamil - 24-01-2011 19:55 Już nie przesadzaj, owszem, może to denerwować, ale nie sądzę, żeby gracze tylko przez to odchodzili z Servera. RE: Modele zombie - SojeR - 24-01-2011 20:23 Jeżeli piszesz ze tematy były wałkowane to czemu nie robicie nic z tymi modelami. Myślicie ze opinia graczy serwera się nie liczy ?? mówią ze modele daremne to zmięcie na te co były wcześniej elegancko sie celuje nic nie zaslania git majonez a nie wpierasz mi tu jakiś kit. Gracze na "tak" to róbcie coś z tym ! RE: Modele zombie - Kamil - 24-01-2011 20:36 Do mnie się mistrzu nie spinaj, bo ja nie mam możliwości zmian modeli na Zombi modzie. Piszę tylko jak jest. I żadnego 'kitu' Ci nie wciskam. Ile grasz na Zombi, żeby pieprzyć głupoty w stylu 'tracicie przez to graczy'? Jesteś aż tak doświadczony, tak obeznany w Serverze, żeby ręczyć za innych? Jeżeli Ty odejdziesz, nie znaczy, że inni polecą za Tobą jak psy. RE: Modele zombie - SojeR - 25-01-2011 08:23 To kontaktuj sie z H@ powiedz ze zaistnial taki temat i niech cos z tym zrobi takie to trudne? Zdziwil bys sie ile gram juz na tym zombie modzie wiec nie gadaj bo sam cie tam wogole nie widuje to co ty mozesz wiedziec. RE: Modele zombie - andrew - 25-01-2011 10:50 wystarczy miec oczy zeby zobaczyc ze przez wieksza czesc dnia na zombie jest 0/15 graczy.... RE: Modele zombie - BlaCHa~~CS - 29-01-2011 15:58 Ja pamiętam jak na zombie cały czas było full graczy A teraz jak AliaSs wgrał te byki i psy to reputacja serwera niestety bardzo zmalała |