Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
Modele zombie - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24)
+--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26)
+--- Wątek: Modele zombie (/temat-Modele-zombie--980)

Strony: 1 2

Modele zombie - andrew - 24-01-2011 11:03

Witam!
Kiedy usuniecie modele (byka czy nie wiem jak to nazwac ,,swini?") oraz psa
do niczego one sie nie nadaja byk zostawia model po deadzie i mimo ze to skaczacy zombie nie skacze dalej a model szybkiego zombie(pies) tez szybszy nie jest a biegajac nim polowy obrazu nie widac.
Wgraliscie to gowno i chociaz napiszcie czy to usuniecie albo zmieniccie na stare?
Za czasow wczesniejszych modeli liczba graczy byla wieksza...

RE: Modele zombie - SojeR - 24-01-2011 11:12

Jak kolega wyżej :)

Za czasów bwo kiedy serwer nie nazywał się death-run to było o wiele lepiej
modele były normalne fajnie sie grało a teraz te byki (czy co to jest?) zabije
go to mi zasłania w iglo a wogole to gdzie ja mam celować jak model taki duży a strzelać przecież trzeba w teksturę normalnego gracza jestem "ZA"
żeby wyje... te modele :dodgy:

P.S

Proszę o zostawienie tematu i zrobienie ankiety (głosowania) na to czy usunąć modele. Wiem ze większa liczba osób napisze żeby wyrzucić modele z serwera.

Pozdrawiam Sojer

RE: Modele zombie - Kamil - 24-01-2011 12:12

Zmieniając domenę Servery nie zmieniły właściciela, więc w tej kwestii wszystko jest tak samo.

Temat wałkowany wiele razy, znaczna większość osób jest na tak, ale zakładając milion tematów tylko denerwujecie kadrę forum.

RE: Modele zombie - andrew - 24-01-2011 19:40

to nie jest taki wielki problem tracicie tylko graczy

RE: Modele zombie - Kamil - 24-01-2011 19:55

Już nie przesadzaj, owszem, może to denerwować, ale nie sądzę, żeby gracze tylko przez to odchodzili z Servera.

RE: Modele zombie - SojeR - 24-01-2011 20:23

Jeżeli piszesz ze tematy były wałkowane to czemu nie robicie nic z tymi modelami.
Myślicie ze opinia graczy serwera się nie liczy ?? mówią ze modele daremne to zmięcie na te co były wcześniej elegancko sie celuje nic nie zaslania git majonez a nie wpierasz mi tu jakiś kit.
Gracze na "tak" to róbcie coś z tym !

RE: Modele zombie - Kamil - 24-01-2011 20:36

Do mnie się mistrzu nie spinaj, bo ja nie mam możliwości zmian modeli na Zombi modzie. Piszę tylko jak jest.

I żadnego 'kitu' Ci nie wciskam. Ile grasz na Zombi, żeby pieprzyć głupoty w stylu 'tracicie przez to graczy'? Jesteś aż tak doświadczony, tak obeznany w Serverze, żeby ręczyć za innych? Jeżeli Ty odejdziesz, nie znaczy, że inni polecą za Tobą jak psy.

RE: Modele zombie - SojeR - 25-01-2011 08:23

To kontaktuj sie z H@ powiedz ze zaistnial taki temat i niech cos z tym zrobi :) takie to trudne? Zdziwil bys sie ile gram juz na tym zombie modzie wiec nie gadaj bo sam cie tam wogole nie widuje to co ty mozesz wiedziec.

RE: Modele zombie - andrew - 25-01-2011 10:50

wystarczy miec oczy zeby zobaczyc ze przez wieksza czesc dnia na zombie jest 0/15 graczy....

RE: Modele zombie - BlaCHa~~CS - 29-01-2011 15:58

Ja pamiętam jak na zombie cały czas było full graczy :D A teraz jak AliaSs wgrał te byki i psy to reputacja serwera niestety bardzo zmalała :(