Propozycja: okres próbny - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1) +--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97) +---- Dział: Dział sklepu (/forum-Dzial-sklepu--69) +---- Wątek: Propozycja: okres próbny (/temat-Propozycja-okres-probny--9648) |
Propozycja: okres próbny - Obey138 - 12-05-2013 18:31 EDIT: Znajduje się do w dziale sklepu, ponieważ dotyczy to wszystkich serwerów oraz głównie sklepu Celem dodania możliwości okresu próbnego, jest aby każdy gracz miał szanse zagrać vipem lub klasą premium (bez odznak BF i rezerwacji) na okres 1-7 dni i zobaczyć czy się danej osobie to podoba, czy opłaca się wydawać na to kase. Wiem że aktualnie jest temat z testem IQ za który dostaje się 3 monety (sprawdziłem, tydzień vipa), jednak chciałbym żeby każda zarejestrowana na forum osoba miała możliwość wypróbować vipa na każdym serwerze oraz każdą z klas premium. Zachęcić to może więcej osób do płacenia, ale również mogą powstawać przez to konflikty związane z multi-kontami. Czas okresu oczywiście do ustalenia, ale najlepiej żeby nie przekraczał tygodnia. Jeżeli był już poruszany ten temat, to proszę o usunięcie. Nie znalazłem jednak takiego używając wyszukiwania. RE: Propozycja: okres próbny - Krrrrissu - 12-05-2013 18:37 na okres 1-7? max 1 dzień gorzej jak ktoś ma zmienne ip to se codziennie weźmie okres próbny Nie podoba mi się to. RE: Propozycja: okres próbny - xsardas™ - 12-05-2013 19:04 Tak jak krisu ktoś ma zmienne ip i se codziennie bedzie brał vipa... Moje zdanie jest takie że nie powinno być coś takiego wprowadzone RE: Propozycja: okres próbny - misiaa. - 12-05-2013 19:54 Jedna moneta kosztuje smsem 1,23 zł. 1 moneta = np. jeden dzień vipa na dr, czy to jest tak wielki majątek ? Poza tym sam napisałeś, że mogą przez to powstawać multikonta. RE: Propozycja: okres próbny - Admin - 12-05-2013 21:06 Nie no bez jaj, takie testowe to może być na jedną mapkę co najwyżej, ale ciężko byłoby to wprowadzić, gdyż (jak już wspomniałeś) ludzie zaczną zakładać multikonta i brać co chwile okresy testowe. Krótsze terminy w sklepiku robią właśnie za taki okres testowy, SMS za 50 groszy i masz dzień VIPa lub premki. Taka propozycja miałaby racje bytu, gdyby była tylko możliwość zakupu na 30 lub więcej dni. Odrzucone, zamykam. |