[Dowcipy] O Jasiu - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Inne (/forum-Inne--156) +---- Dział: Humor (/forum-Humor--133) +---- Wątek: [Dowcipy] O Jasiu (/temat-Dowcipy-O-Jasiu--9351) |
O Jasiu - RaMBo.Hg - 04-04-2013 13:59 1. Jasiu pyta tatę: - Tato dlaczego trzymasz gazetę w lodówce? - Bo chcę mieć świeże wiadomości. 2. Tato śpiewa Jasiowi kołysankę: - Aaa kotki dwa. W końcu Jasio nie wytrzymuje: - Tato, będziesz dalej śpiewał czy dasz mi spać? 3.Jasio i Małgosia umawiają się na randkę. Małgosia psika się perfumami itp. Spotykają się i: Gadają, gadają..... -Jasio czujesz? -Nie Gadają, gadają..... -Jasio czujesz? -Nie Gadają, gadają..... Ktoś wywozi gnojówkę. -Jasio czujesz? -Tak -To ode mnie? THX RE: O Jasiu - PASIKONIK - 04-04-2013 14:27 Pani w szkole: - Z czego robi się kiełbasę? Dzieci milczą. - Jasiu, Ty powinieneś wiedzieć - Twój tata jest rzeźnikiem? - Ja wiem, ale Tatuś powiedział, że jak komuś powiem, to mnie zabije. RE: O Jasiu - LoMo - 04-04-2013 15:06 Jasiu w szkole bardzo bluźnił. Pewnego dnia do szkoły przyjechała inspekcja,żeby zobaczyć jak uczą się dzieci Pani w klasie mówi- Powiedzcie jakieś słowo na "k" Zgłasza się Marek- Kot Pani- Brawo Marku zgłasza się Janek- Kura Pani- Brawo Janku zgłasza się Jaś, pani zdenerwowana- No, Jasiu - Kamień a pani- Uff... - Ale taaaaki kur** wielki ------------------------------------------ Na lekcji biologi Jasiu się zgłasza. Pani pyta: -O co chodzi Jasiu? -Proszę panią kolega się zjebał. -Jasiu jak ty mówisz. Mogłeś powiedzieć że kolega puścił baka. Zapamiętaj to sobie. Po kilku minutach Jasiu po raz kolejny się zgłasza. - Jasiu co znów się stało? - Proszę Panią ten kolega co przedtem puścił bąka ,znów się zjebał. ------------------------------------------------ Przychodzi Jasiu do taty i pyta: -Tato jaka jest różnica między kobietą a mężczyzną? Tata odpowiada: -Synku!Mama ma numer buta np. 37 a ja 40!I sam widzisz Jasiu!Różnica tkwi pomiędzy nogami! RE: O Jasiu - Krrrrissu - 04-04-2013 15:11 Jasiu to taty:ty to masz szczęście Tato: tak? dlaczego? Jasiu: nie musisz mi kupować nowych książek do następnej klasy Tato: naprawdę? dostałeś stypendium? Jasiu: nie tato, nie zdałem |