Nowy Regulamin - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1) +--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97) +---- Dział: Propozycje (/forum-Propozycje--146) +---- Wątek: Nowy Regulamin (/temat-Nowy-Regulamin--9300) |
Nowy Regulamin - Plpolak19 - 31-03-2013 15:05 Witam Jako, że nie ma regulaminu na serwerze Parkour, postanowiłem go wykonać. Pozytywy : - gracze mogą zobaczyć, za co bana dostali, - admini mogą przypominieć sobie za co dawać bany. No to dobra. Oczywiście, Wy jeżeli się pomyliłem, poprawicie mnie w poście . 1. Cheaty, hacki = Ban na tydzień. 2. Reklamowanie = Ban na 5 dni. 3. Obraza gracza, admina obelgami typu ( noob, lama ) = Kick, ban na 5 minut. 4. Obraza gracza, admina obelgami typu ( szmata, k*rwa, ch*j ) = Ban od 1 godziny do 3 dni. 5. Obraza rodziny ( twój stary, to i to ) = Ban od 3 dni do tygodnia. 6. Jakiekolwiek utrudnianie gry innym graczom = Upomnienie, kick, ban na 5 minut. 7. Ping >120 = Ban do 15 minut. 8. Wchodzenie na txt = Ban na 30 minut. 9. Nabijanie sobie godzin, poprzez całodzienne siedzenie na spect = Ban na 30 minut do 1 dnia. 10. Nadużywanie mikra = Upomnienie, kick, ban na 15 minut. 11. Nie wykonywanie celów ( np. strażnicy zamiast łapać uciekinierów, robią sobie gdzieś bh na boku ) = Upomnienie, kick, ban na 15 minut. No to by było na tyle. Tak jak mówiłem, jeśli macie jakiś uwagi, czy coś, napiszcie tu . Regulamin pisałem sam, nie kopiowałem z żadnej strony. Pozdrawiam RE: Nowy Regulamin - 7aRo - 31-03-2013 15:30 Cheaty/ hacki perma bym dawał ;D RE: Nowy Regulamin - Admin - 31-03-2013 16:41 Czy ja wiem, czy nowy regulamin jest potrzebny, skoro zaraz przerabiamy serwer... RE: Nowy Regulamin - Plpolak19 - 02-04-2013 09:13 Ale do tego czasu na razie by był . RE: Nowy Regulamin - Nasir - 02-04-2013 10:51 Nieee, słaby regulamin. Obraza gracza lub admina, nie może być nagrodzona kickiem albo banem na 5 minut... Za cheaty jest perm !! albo ktoś umie grać uczciwie albo nie. Może niech zostanie dotychczasowy regulamin. RE: Nowy Regulamin - Plpolak19 - 02-04-2013 11:04 Nasir, ale wiesz, tutaj nie ma takich cheatów jak aim i wh. Tutaj są łagodniejsze. W regulaminie na serwerze Dr, jeśli się nie mylę, też tak jest. A co do obraz, to nie mów, że za "no leszcze", dasz bana na dzień . A dotychczasowego regulaminu nie ma, więc dlatego go zrobiłem ! Pozdrawiam RE: Nowy Regulamin - Nasir - 02-04-2013 13:23 Leszcz to przezwisko? Jeśli tak to zasługuje na upomnienie... RE: Nowy Regulamin - MYTHBUSTERS - 04-04-2013 08:26 A ja widzę tak ten regulamin 1. Cheaty, hacki = Ban na tydzień. 1. Cheaty, hacki = PERM (nie ma lekkich cheatów ... SH to lekki cheat? Cheat engine to lekki cheat? ... chyba nie ) 2. Reklamowanie = Ban na 5 dni. 2. Reklamowanie = Ban na tydzień (nie wiem skąd ci się te 5 dni wzięło) 3. Obraza gracza, admina obelgami typu ( noob, lama ) = Kick, ban na 5 minut. 3. Obraza gracza, admina obelgami typu ( noob, lama ) = Kick, ban na 15 minut 4. Obraza gracza, admina obelgami typu ( szmata, k*rwa, ch*j ) = Ban od 1 godziny do 3 dni. 4. Tu ujdzie 5. Obraza rodziny ( twój stary, to i to ) = Ban od 3 dni do tygodnia. 5. Obraza rodziny = Ban od 1 godziny do 3 dni 6. Jakiekolwiek utrudnianie gry innym graczom = Upomnienie, kick, ban na 5 minut. 6. Sprecyzuj ten punkt ... utrudnianie tzn? Spamowanie na say? Puszczanie muzy? Darcie się wniebogłosy? 7. Ping >120 = Ban do 15 minut. 7. Ping >120 = Ban na 5 minut (po jakiego ch*** na 15 min? Takie rzeczy w kilkanaście sekund się robi) 8. Wchodzenie na txt = Ban na 30 minut. 8. Wchodzenie na txt = Ban 30-60 minut 9. Nabijanie sobie godzin, poprzez całodzienne siedzenie na spect = Ban na 30 minut do 1 dnia. 9. Nabijanie sobie godzin, poprzez całodzienne siedzenie na spect = Ban od 1 do kilku dni 10. Nadużywanie mikra = Upomnienie, kick, ban na 15 minut. 10. Nadużywanie mikra = Upomnienie, kick, ban na 15 minut, ban na 1 godzinę 11. Nie wykonywanie celów ( np. strażnicy zamiast łapać uciekinierów, robią sobie gdzieś bh na boku ) = Upomnienie, kick, ban na 15 minut. 11. Nie wykonywanie celów (robienie sobie z parkoura chowanego, nie łapanie uciekinierów) = Ban od 30 do 1 godziny RE: Nowy Regulamin - ZaQ - 04-04-2013 17:47 na PM obowiazuje podobny regulamin jak na DR, czy SR, a reszte powiezamy Ci polak i myth i zaq Po za tym DiKey ma racje, server idzie w obrot wiec i tak ta robota nie ma zbytniego sensu |