Cs się zawiesza - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Problemy (/forum-Problemy--10) +--- Wątek: Cs się zawiesza (/temat-Cs-sie-zawiesza--926) |
Cs się zawiesza - Dixon - 20-01-2011 09:29 Mam taki problem, gdyż jak włączam cs wchodzę na serva to przy wyborze postaci mi się zawiesza. Zainstalowałem nowe stery do grafy, reinstalowałem cs i nic. Pozdrawiam. RE: Cs się zawiesza - Gangster - 20-01-2011 16:35 Usuń czity z kompa kumpel tak miał RE: Cs się zawiesza - Luki :) - 21-01-2011 00:07 Miałem tak kiedy próbowałem wbijać na serwa i przy końcowej kresce mi się zacinał wiem że "posprzątałem" trochę komputer ściągnąłem jakiegoś innego patcha i normalnie mi już chodziło, Proponuje zeskanować komputer usunąć nie potrzebne pliki zaistalować jakiegoś spoko patcha v40 chyba nowy wyszedł podobno zajebisty i bedzie działać jak znajde tego patcha to ci zapodam linka ELO! |