Pytanko :P - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Pytanko :P (/temat-Pytanko-P--8971) |
Pytanko :P - Plpolak19 - 12-02-2013 17:28 Witam Mam pytanie ( tutaj odnośnie grafików np. Kusa, LosT, ZaQ czy xsardas ), jakich programów używacie. I nie piszcie mi tu typu "różnych nawet painta". Wymieńcie je po prostu. ja się interesuję grafiką, mam gimpa, ale ja tam nic nie mogę jakoś pojąć, nawet nie mam jak jakiś fajnych napisów wprowadzić. Proszę również o linki do tych programów ( za FREE, po POLSKU, no i w miarę żebym ogarnął szybko ). Odpowiedź ( bądź odpowiedzi ), które wzbudzą moje zainteresowanie, zostaną nagrodzone. Pozdrawiam RE: Pytanko :P - Słodki` ^^ - 12-02-2013 17:39 Ja używam różnych nawet painta. Nie no gimp dobry program sam na nim robię, bo za PhotoShop' a trzeba płacić. Chłopie wujek google nie boli, albo na youtube wpisz. Jest wiele tutoriali, które na 100% Ci pomogą w tworzeniu jakichś tam grafik. Wystarczy trochę chęci i wysiłku. Myślisz, że wszyscy Ci będą tłumaczyć co i jak? RE: Pytanko :P - Kamil - 12-02-2013 17:43 LosT, nie trzeba płacić na PS ;x Wystarczy z chomika pobrać pełną wersję RE: Pytanko :P - Plpolak19 - 12-02-2013 17:46 Nie LosT, nie wpadłem na to, wiesz ? Patrzyłem po najróżniejszych stronach i nic. Gimpa mam dobrego, nie wiem jak Wy tam robicie te różne wystrzałowe i smugliste napisy. Ja tam widzę jeden, można wielkość i czcionkę zmienić. Dlatego tu piszę. RE: Pytanko :P - Kamil - 12-02-2013 17:50 Bo efektami bawisz się w zakładce "filtry" RE: Pytanko :P - Słodki` ^^ - 12-02-2013 20:28 Poczytaj! Naprawde jesteś taki... mówiąc kolokwialnie lewy? Może mam to za Ciebie jeszcze wygooglować.. -,- RE: Pytanko :P - xsardas™ - 13-02-2013 17:37 Ja używam gimp'a 2.6.8 bardzo dobry program jak również painta RE: Pytanko :P - LoMo - 13-02-2013 17:47 Najłatwiejszy to chyba Photoscape jest |