Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
Propozycja odnośnie Podania - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1)
+--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97)
+---- Dział: Propozycje (/forum-Propozycje--146)
+---- Wątek: Propozycja odnośnie Podania (/temat-Propozycja-odno%C5%9Bnie-Podania--8945)

Propozycja odnośnie Podania - KoXu|Kusa - 07-02-2013 19:35

Mam taką propozycje żeby do regulaminu forum dodać , że nie wolno wypowiedzieć się w podaniu bez argumentów np.;
jastem na nie powodu up

To jest beznadzieja moim zdaniem za to powinien być za to warn.

RE: Propozycja odnośnie Podania - Plpolak19 - 07-02-2013 19:38

Lol tak już było dawno ustalone. Ale można by napisać. Tylko bez warna, za coś takiego?! ^^

RE: Propozycja odnośnie Podania - xsardas™ - 07-02-2013 20:22

kusa no niewiem przecież my tu mamy niektórych takich graczy co odrazu piszą o wszystkim tak że inni nie chcą sie już rozpisywać na ten sam temat to piszą powody up . Więc ja nie jestem za wprowadzeniem czegoś takiego jak powody up= warn

RE: Propozycja odnośnie Podania - ZaQ - 07-02-2013 20:49

w sumie dobry pomysł jezeli bedzie poparcie duzej ilosci "wyzszych stazem" to wprowadze takowe cos ;) Na szczescie na forum moge cos dodawac/odejmowac/modyfikowac co nieco :D

RE: Propozycja odnośnie Podania - Słodki` ^^ - 07-02-2013 21:31

Moim zdaniem niepotrzebne to, bo skoro ktoś przede mną napisał to co ja bym chciał napisać to po co mam powielać jego wypowiedź? Po prostu piszę powody up i się nie męczę. :)

RE: Propozycja odnośnie Podania - Farba - 07-02-2013 22:14

Ja rowniez uwazam ze jest to bez sensu, przeciez jak ktos wyzej napisze to co ja chcialem to po co mam to pisac drugi raz???

P.S.
Jestem na NIE, powody up ;)

RE: Propozycja odnośnie Podania - KoXu|Kusa - 07-02-2013 22:26

Zrozumcie to , ze jak ktos napisze to co ty chciales to napisz tylko w innej kolejnosci . A jak wy to robicie powodu up ( to jest kurwa spam nabijanie postow , tak jak sobie lost robil ) a tak ogulnie mogli byscie napisac np
na tak powody podal kusa a nie powody up to kura piszesz powody up i mam sobie wybrac czy tak czy nie

@@Edit
Pościki :)

RE: Propozycja odnośnie Podania - MYTHBUSTERS - 08-02-2013 18:58

Kusa spokojnie ;)

Ja osobiście nie wiem co o tym sądzić bo chyba jestem zaliczany do tego grona co lubują się rozpisywać :D

Ja może byłbym za takim czymś żeby pisać (dam przykład)

"Jestem takiego zdania co myth jeżeli chodzi o (ble ble ble) i takiego samego zdania co Kusa jeżeli chodzi o (ble ble ble) ... a sam uważam że (ble ble ble) :D