Odchodzę - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Odchodzę (/temat-Odchodze--8853) Strony: 1 2 |
Odchodzę - Kusa - 25-01-2013 23:30 Witam. Z tej strony kusa postanowiłem odejść od tej serverowni ale żeby nie było nie tylko przez gwiazdora dużo innych ludzi też mnie wkurwiało .Piszę z nowego konta bo na tamtym mam bana do 31.01.2013 I nie chce mi się czekać. Chciałbym pozdrowić: -K@M!L'a -Dikey'a -ZaQ'a -Pabl'a -Darkness'a -LosT'a -Farbe -mytha -polaka -WSRH -magika -xardesa -artiq'a -devels'a -Gwiazdora -brewaosde No i oczywiście Biszkopta Narazie botqu Narazie Wszystkim PS:Z nicku Skaler ,możecie mi zabrać wszystkie rangi , monety zostawcie i nie usuwajcie konta , może kiedyś was odwiedzę A i jeszcze maf RE: Odchodzę - mag!k aka Faja. - 25-01-2013 23:35 Nie rob jaj...Ale jak juz musisz to siemanko.Wracaj szybko RE: Odchodzę - Gwiazdor - 25-01-2013 23:41 Jednego mniej. @edit: Racja, Kamiś. KUSA, BŁAGAM, NIE ZOSTAWIAJ NAS.. JEŚLI ODEJDZIESZ TO JA RAZEM Z TOBĄ! RE: Odchodzę - Maf - 25-01-2013 23:43 Dzięki że umieściłeś mnie w tym wiekopomnym poście :-D Może się kiedyś spotkamy na innym servie RE: Odchodzę - Kusa - 25-01-2013 23:44 (25-01-2013 23:41)Gwiazdor` fun napisał(a): Jednego mniej. Jednego miej tu, Jednego więcej Tam ;D RE: Odchodzę - Gwiazdor - 25-01-2013 23:46 Wrócisz, spoko wodza, wszyscy wracają ;] RE: Odchodzę - ZaQ - 25-01-2013 23:49 Mistrzu nie tak ostro Kusa zostan bo dostaniesz po dupie RE: Odchodzę - Kusa - 25-01-2013 23:50 (25-01-2013 23:46)Gwiazdor` fun napisał(a): Wrócisz, spoko wodza, wszyscy wracają ;]Nie był bym tego taki pewien , jeżeli dostaję posadę na bardzo dobrze rozbudowanym serwerze .Dostaje GRAFIKA , UBS'a (Unban support ) , admina DR RE: Odchodzę - biszkopt - 26-01-2013 00:36 Japierdole .... Wracaj gównie ! Przez takiego botka jak Gwiazdor będziesz odchodził ? ( Gwiadko Moja Kochana to ma być w formie żartu, przepraszam jak Cię uraziłem ) Nie pierdol Pajacu ! RE: Odchodzę - Kusa - 26-01-2013 00:51 Gwiazdor podam ci link jak kupie nowego steam , bede mial kase na zaplacenie tego wszystkiego i uda mi sie zaplacic juz jak wszytko bede mial to ci wysle. Biszkopt nie to nie zart :-D I jak juz mowilem to nie tylko przez gwiazdora odchodze . Ale jesli juz tak chcesz to moge zostac ale tylko z ranga grafik bo na dr juz mi czasu braknie. Gram w gta sa multi na takim mrucznik rp i udalo mi sie dostac do USAofNG (wojsko) musze tam byc codziennie chociasz 2h.Robota grafik ludzie do mnie pisza caly czas na gg skype steam i inne abym zrobil im prace nastepne 2h roboty .Teraz jeszcze tamta serwerownia . Moge zostac tylko z grafikiem ale nie obiecuje ,ze codziennie bede . od poniedzialku zaczyna mi sie jeszcze szkola , musze poswiecic troche czasu na nauke . A koledzy z reala , kolezanki to co A co wtorek i czwartek mam treningi z pilki noznej |