narka - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1) +--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97) +---- Dział: Przywitania, pożegnania (/forum-Przywitania-pozegnania--31) +---- Wątek: narka (/temat-narka--8736) Strony: 1 2 |
narka - RZEZNIK - 13-01-2013 20:45 narka nie bede grał juz tu bo na moj temat sa jakies plotki nie poto tu gralem tyle czasu zeby to stracic przez 1 osobe albo killka wiec narka wam RE: narka - Pablo - 13-01-2013 20:46 pozdro RE: narka - Plpolak19 - 13-01-2013 20:58 No chyba se żartujesz ? Jaja tak ? Przez jakiegoś Zdzisia z Rysiem ( nie pytajcie ) od tak se idziesz ? No weź przez jakiś kołków ? Od tak ? No bez obrazy, ale to tyle pracowałeś i tak się starałeś i jak się przejmujesz jakimiś plotkarzami, to naprawdę to było na marne Jack Nie rób se jaj, graj dalej, głowa do góry, raz na wozie raz pod wozem itp itd. O mnie co chwile jakieś nobki piszą bzdury i pierdoły, a ja to mam gdzieś, nie słucham i idę dalej. Pozdrawiam narka RE: narka - Farba - 13-01-2013 21:36 yyyy za przeproszeniem pojebalo cie jack?? To sa zarty czy co?? Przeciez ten serwer, gra na nim bez ciebie nie bedzie miala sensu Ale skoro juz tak postanowiles to narka ale mam nadzieje ze wrocisz. RE: narka - MYTHBUSTERS - 13-01-2013 21:44 ... I kogo mam tu od pierdół wyzywać? ZaQ mi nie wystarczy To twoja decyzja Odwiedzaj chociaż forum czasami ... i wbij na dr'ka @edit dla jackusia JEBAĆ TYCH CO ZA PLECAMI SIEJĄ FERMENT RE: narka - L!pton3K - 13-01-2013 21:54 Szkoda Jeck że odchodzisz .. ale cóż i nie przejmuj się tymi idiotami pewnie ci zazdrościli i powiedzieli jakąś głupotę. Na razie Siema RE: narka - ZaQ - 13-01-2013 21:55 w dupie cie kurwa rzeznik mam, a sprobuj kurwa odejsc to cie krew zaleje !!! RE: narka - Azazel3210 - 13-01-2013 22:24 Ee no nie rób se jaj kogo będę tępił teraz ? no cóż skoro odchodzisz to narka RE: narka - Cwaniak - 14-01-2013 00:11 To chyba jakies zarty? Ale moze jednak zmienisz zdanie i wrocisz. Szkoda narazie:'( RE: narka - Pablo - 14-01-2013 10:06 Została ci zabrana jedna ranga, czy to powod by robic z tego taka tragedie ? Napisales ze odchodzisz wiec zabralem ci rangi na forum (trzeba ponosic konsekwencje swoich czynow) a ty masz jeszcze wielki żal cyt. "o widze juz szybko mi zabraliscie multi adma pozdro dla was ciecie". Po zabraniu tej rangi na serwerze powinienes wyciagnac z tego wnioski i tyle, a TY zachowales sie mowiac delikatnie niedojrzale (patrzac na twoje zachowanie). |