Pracownik miesiąca xd - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1) +--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97) +---- Dział: Propozycje (/forum-Propozycje--146) +---- Wątek: Pracownik miesiąca xd (/temat-Pracownik-miesiaca-xd--8653) |
Pracownik miesiąca xd - Plpolak19 - 02-01-2013 21:01 Siemka Ostatnio wpadłem na pomysł, żeby uatrakcyjnić to nasze forum. Polega on na tym, że tak jak jest w normalnej pracy, czy gdzie indziej byłby tutaj co miesiąc wyłaniany pracownik miesiąca. Nie mówię o tym, że użytkownicy, by głosowali na kogoś takiego, większość by wybrała albo najbardziej znaną i lubianą osobę, czy zrobiła by se jaja. Chodzi tu oto, że użytkownik, który : - bardzo dobrze udziela się na forum, - pisze sensowne posty, - jest w miarę bez warnów i skarg, - pomaga innym, - jest często aktywny, dostałby jakąś nagrodę typu : 5 czy tam 10 monet na konto, Vip na ileś dni czy premka ( to już sami najważniejsi admini muszą to uzgodnić, najlepszym rozwiązaniem byłyby monety, bo można z nimi zrobić co się chce ;p ). Oprócz tego taki użytkownik mógłby otrzymać przy swoim nicku odznakę "Użytkownik miesiąca". Tu nie chodzi o wywalanie pieniędzy w błoto. Taka rzecz uatrakcyjniła by forum, serwerownię. Dzięki niej użytkownicy: - udzielali by się więcej na forum, - lepiej by się zachowywali ( bez skarg ) - byliby często aktywni, co oznacza, że interesowali by się różnymi rzeczami na forum (Vip, premium) Można by też zrobić coś takiego na każdym serwerze, z mniejszą kwotą do nagrody. Bo tak to jedna osoba na forum na miesiąc to trochę za mało. Tak czy owak, proszę o rozpatrzenie mojej propozycji. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam. RE: Pracownik miesiąca xd - Kamil - 02-01-2013 22:05 A jak ktoś nie zagłosuje na mnie to ma bana RE: Pracownik miesiąca xd - ZaQ - 02-01-2013 22:37 haha K@M!L dobre Ale pomysl wydaje sie zarąbisty RE: Pracownik miesiąca xd - snoofy - 02-01-2013 22:54 Ładnie to wymyśliłeś Ja jak najbardziej na tak, to może być fajne RE: Pracownik miesiąca xd - Farba - 02-01-2013 23:03 Mi tez sie podoba RE: Pracownik miesiąca xd - MYTHBUSTERS - 03-01-2013 10:51 Thank you ... thank you very much A co do pomysłu to dosyć ciekawy, nie spotkałem się z nim jeszcze wcześniej i szczerze mówiąc to nie wiem w jakim stopniu to naprawdę wpłynie na forum ... no ale spróbować nie szkodzi Mam co do tego pomysłu mieszane uczucia ... pewnie ewentualne głosowania (czy jak wy tam chcecie tego pracownika miesiąca wyłonić) będą powodami wielu kłótni, sprzeczek ... banów ... no ale co tam ... ja jestem na TAK Pozdrawiam Myth :* RE: Pracownik miesiąca xd - Darkness - 03-01-2013 17:18 Pomysł wydaję się ciekawy, lecz może zrobić do tego ciekawsze nagrody oraz lepsze kategorie (Najlepszy Grafik, Najdłuższy VIP, Najlepszy Admin Miesiąca itd..) RE: Pracownik miesiąca xd - Cwaniak - 14-01-2013 00:23 Polak widac ze wpadasz na pardzo dobre pomysly. Ten pomysl mi sie podoba:-D RE: Pracownik miesiąca xd - Plpolak19 - 26-02-2013 21:50 /refersh to co z tym ? |