Propozycja wprowadzenia nowego działu. - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1) +--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97) +---- Dział: Propozycje (/forum-Propozycje--146) +---- Wątek: Propozycja wprowadzenia nowego działu. (/temat-Propozycja-wprowadzenia-nowego-dzialu--8647) |
Propozycja wprowadzenia nowego działu. - Słodki` ^^ - 02-01-2013 16:05 Witam, chciałbym zaproponować wprowadzenie nowego działu, a mianowicie: "Nowinki związane z CS" lub "Nowinki ze świata CS". Można by dodawać jakieś ciekawostki związane z CS, nowe sprzęty ułatwiające grę itp. Kto wie może jakiś gracz z tego skorzysta i np; nie pojedzie kupić słuchawek w Biedronce za 10zł. Proszę o wasze opinie i komentarze. Pozdrawiam LosT. Odp: Propozycja wprowadzenia nowego działu. - Farba - 02-01-2013 17:33 No mi twoj pomysl bardzo sie podoba. Mysle ze takie cos ulatwi graczom dobor odpowiednego sprzetu RE: Propozycja wprowadzenia nowego działu. - Plpolak19 - 02-01-2013 17:36 No fajne tylko mam dwa ale: - takie rzeczy chyba można pisać w poradniach albo w off top - zanim ktoś to wprowadzi ( Dikey ) minie z pół roku może więcej Ale plusik Ci się należy za pomysł Pozdrawiam narka A po za tym słuchawki z biedronki nie są dobre ? RE: Propozycja wprowadzenia nowego działu. - ZaQ - 02-01-2013 18:39 Bardzo dobry pomysł, tylko ze na pewno to będzie w HP, wiec na posty nie liczmy xDDD Ale na pewno + beda sie sypac Moze zrobimy poddział do "poradniki" i tam takie co będziemy klepac Lost z co sądzisz o tym, zebys ty był jakby "głównym porządkowym" i zajmowal sie takimi sprawami W tematach Sluchawek ITP, bo jezeli chodzi o sprzet bardziej wewnetrzny to mi nie dorownasz Ja składam 1 kompa z 2 za 30zl i sprzedaje zaa 100 RE: Propozycja wprowadzenia nowego działu. - Słodki` ^^ - 02-01-2013 19:09 Jasne bardzo chętnie. Dzięki za pozytywy |