Mam problem. - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Problemy (/forum-Problemy--10) +--- Wątek: Mam problem. (/temat-Mam-problem--8632) Strony: 1 2 |
Mam problem. - FragU. - 01-01-2013 02:32 Witam . Jestem nowym użytkownikiem serwera , zarówno jak i forum , jak zapewne zauważyliście . Dzisiaj kupiłem vip'a na dr . (Przyzwyczaiłem się do podwójnego skoku ) . Otóż było napisane , że vipa dostaje się po zmianie mapy na dr . Tak ... Przeczekałem już około 10 zmian map i nadal nic . Mój błąd polega na tym , że gdy wpisuję w cfg ten kod , to nic się nie dzieje . Gdy łącze się z serwerem , to wtedy pojawia się komunikat iż podane hasło jest nieprawidłowe i nie mam dostępu do serwera. Niestety mam dziwny komputer i po założeniu gg od razu mi się usuwa . Możecie mi coś doradzić ? RE: Mam problem. - WSRH - 01-01-2013 11:45 A jak wpisujesz??? powinieneś wpisac setinfo _pw"haslo" RE: Mam problem. - FragU. - 01-01-2013 11:57 Ja wpisuje setinfo _pw "hasło" . Ten cały kod wyskoczył po zapłacaniu sumy , i taki wkleiłem do cfg... RE: Mam problem. - WSRH - 01-01-2013 12:01 To ja już nie wiem. RE: Mam problem. - FragU. - 01-01-2013 12:45 Dałoby radę coś temu zaradzić , bo wydałem te 23 zł , a vipa nie otrzymałem . Mój nick w grze FragU. RE: Mam problem. - caclav - 01-01-2013 13:10 Może spróbuj skasować ten kod setinfo _pw "haslo" z cfg a jak skasujesz go z cfg to wpisz ten kod w konsoli(~) wciśnij enter i wtedy spróbuj wejść na server RE: Mam problem. - FragU. - 01-01-2013 13:50 Próbowałem , ale cały czas nic . To jest coś takiego że jak to dodaje do konsoli i klikam enter to nic się nie dzieje , a gdy klikam na serwer , to pokazuje się że hasło jest nieprawidłowe i nie mam dostępu do serwera... RE: Mam problem. - MYTHBUSTERS - 01-01-2013 14:42 No to koleszko są 2 wyjścia 1) Albo wpisywałeś złe hasło (może miałeś caps locka włączonego wtedy ... albo zamiast "y" miałeś "z" i na odwrót) 2) Drugie wyjście to poczekać na h@ i przedstawić mu swój problem bardzo dokładnie ... tylko bądź świadom, że możesz na niego troszkęę czasu poczekać (z 2 tygodnie ...) Pozdrawiam RE: Mam problem. - Słodki` ^^ - 01-01-2013 14:53 A jaki kod wpisujesz w cfg.? RE: Mam problem. - FragU. - 01-01-2013 15:16 setinfo _pw "hasło" . Tylko że ciekawe jest to , że w moim haśle nie ma żadnej litery , więc nie może być wina capsa lub shift+ctrl :/ |