Avatar dla Farby - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: Avatar dla Farby (/temat-Avatar-dla-Farby--8576) |
Avatar dla Farby - Farba - 27-12-2012 21:37 Siema chcialbym zmienic avatar i zobaczyc czy te ktore zrobicie beda lepsze od tego co mam;P Tematyka:dowolna(zaszalejcie) Kolorystyka:dowolna Efekt (technologia, retro, film, itp.):dowolny Render/BG (tło):dowolne Wymiary (proszę nie pisać 'standardowe na forum'):takie zeby pasowalo na forum jako avatar Napisy (avatar 1, sygnatura 2):Farba, Admin Cod Ma być podobne do: (tutaj link do obrazka)--- Format (rozszerzenie, metoda kompresji):---- Czcionka:------ RE: Avatar dla Farby - KoXu|Kusa - 27-12-2012 22:54 Oczywiście że ci zrobię ale jutro . Aha i gdy nie poprawiasz wzoru na ten Cytat:Tematyka:to wtedy temat leci do kosza . Masz czas do jutra RE: Avatar dla Farby - Farba - 27-12-2012 23:01 Poprawki naniesione, wzor zastosowany, a wiec nie wyrzucaj do kosza. Czekam na avatar mam nadzieje ze bedzie zaje***** P.S Sadze ze ten wzor nalezaloby zamiescic, bo skad ludzie maja go znac Chodzi mi o to zeby bylo podobnie jak wzory podan. RE: Avatar dla Farby - KoXu|Kusa - 27-12-2012 23:02 No i Gitara jutro Ci zrobię RE: Avatar dla Farby - KoXu|Kusa - 14-01-2013 13:57 /close |