Plugin - Spadochron . - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Pluginy AMXX (/forum-Pluginy-AMXX--38) +--- Wątek: Plugin - Spadochron . (/temat-Plugin-Spadochron--8215) |
Plugin - Spadochron . - ^QapSel. *.* - 01-11-2012 13:22 Plugin : Spadochron .
Opis :
Gdy klikniemy "E" otwiera nam się spadochron . Bardzo przydatny plugin . Gdy skaczemy z dosyć wysokiej wysokości możemy go otworzyć uniemożliwiając zabranie HP . UWAGA ! Należy zrobić restart serwera tzn. Włączyć i wyłączyć serwer lub zmienić mapkę! Tak piszę aby ktoś nie pomyślał, że ma zresetować pluginy . ;D Link : http://chomikuj.pl/daniel...S,420850075.rar - Do pobrania . RE: Plugin - Spadochron . - WSRH - 01-11-2012 13:56 Przydatne by to było. Jestem na TAK RE: Plugin - Spadochron . - ^QapSel. *.* - 01-11-2012 15:17 To nie jest żadna propozycja, tylko tak to dodałem, żebyście go mieli pod ręka i żebyście z niego korzystali. ;3 Proszę o zamknięcie tematu . RE: Plugin - Spadochron . - MYTHBUSTERS - 01-11-2012 21:01 Idealny plugin by dać na deathrun ... nie sądzicie? Jestem na TAK jeżeli to dacie na deathrun RE: Plugin - Spadochron . - ZaQ - 01-11-2012 21:03 pogieło cie myth?? wiesz co oznacza spadochron na DR ?? chyba sobie żartujesz. Żebyś to sobie zdolal wyobrazic to wejdz na parkura rozpedz sie na 1k i wcisnij 5x spacje i wtedy pomysl co by bylo gdybys wlaczyl spadochron. |||||| Ten plugin mozna wgrac na CoD'a albo 4Funa tam tak RE: Plugin - Spadochron . - RZEZNIK - 01-11-2012 21:06 Co ty ZAQ mówisz to jest świetny pomysł jasne ze jestem takiego samego zdania jak myth hahahahhaha <joke> RE: Plugin - Spadochron . - MYTHBUSTERS - 01-11-2012 21:07 To był taki żarcik ... ale to też ma dobre strony ile razy mnie wywalało przez pułapkę i przyspieszacz w górę ... a tak to PYK lecisz sobie spokojniutko w dół i jak małysz patrzysz na mapę z lotu ptaka RE: Plugin - Spadochron . - ^QapSel. *.* - 01-11-2012 21:12 No w sumie... To też ma swoje plusy tak jak mówi Myth . Ale no nie pasuje na Dr. Ale na każdy inny oprócz SpeedRun'a czemu nie, możecie wgrać . Wkrótce, wstawie plugin " Unlimited Ammo " i pare innych . ;3 RE: Plugin - Spadochron . - Farba - 01-11-2012 21:29 Na 4funie jest juz taki plugin - kazdy gracz ma spadochron. A na Codzie spadochron ma klasa Kaskader. RE: Plugin - Spadochron . - Naóczyciel - 03-11-2012 20:02 Jeśli o mnie chodzi, to plugin niezbędny na każdym serwerze |