Dodatkowe wzory - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1) +--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97) +---- Dział: Propozycje (/forum-Propozycje--146) +---- Wątek: Dodatkowe wzory (/temat-Dodatkowe-wzory--8102) |
Dodatkowe wzory - ZaQ - 24-09-2012 21:31 Cześć, Czołem Kluski z Rosołem Mam pewna propozycje dotyczaca dodatkowych wzorow do kazdego servera. Polega on na tym aby dodac wzór proźby o dodanie nowej mapki np.: 1. Nazwa mapy: oraz wzór proźby o dodanie klasy lub perka na CoD'a lub jakies modyfikacji na poszczegolne servery 1. Nazwa perka/klasy/modyfikacji: Proponuje to ze względu na to iż czesto spotykamy sie z proźba no najczesniej o dodanie nowej mapy, ktorej nie widzielismy na oczy, dlatego aby ocenic czy jest ona dobra potrzebne sa SS'y (pkt 2.), oraz jesli byla by zaakceptowana nie grzebac na google tylko od razu w temacie ciagnac z podanego mirrora (pkt 3.) Wyraźcie ze swoja opinię w tym że temacie moi drodzy poddani | | | | @Bl00wn4P: :* hahahaha oczywiscie zartuje RE: Dodatkowe wzory - :: Bl00wn4P :: - 24-09-2012 21:59 pewnie by to coś ułatwiło "poddani" chciałbyś :* RE: Dodatkowe wzory - WSRH - 25-09-2012 14:25 Dobre zawsze to mniej pisania żeby dali jeszcze ssy RE: Dodatkowe wzory - Admin - 13-10-2012 01:17 Ok to wstaw je w odpowiednich działach, tylko daj spacje po 1., 2. itd. |