Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
AliaSs vs DiKey - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24)
+--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26)
+--- Wątek: AliaSs vs DiKey (/temat-AliaSs-vs-DiKey--768)

AliaSs vs DiKey - Neqe - 04-01-2011 17:40

Witam .

Mam pytanko kto jest tutaj najlepszym Head Admini sieci

DiKey Czy AliaSs wiem że DiKey'a sieć :D , ale to nie o to mi chodzi .. , chodzi mi o to kto jest bardziej pracowity ... wiem że razem dużo spędzają przy tym czasu .. , lecz nie na pewno ktoś troszkę lepiej z nich pracuje. :)

I NIE CHCĘ ODPOWIEDZI TYPU : "żal" "lol" "masz bana za ten post" "warnować go" "na pewno nie ty" itd... chcę prawdziwej odpowiedzi .

Pozdrawiam .

RE: AliaSs vs DiKey - Kamil - 04-01-2011 17:44

Nie mam faworyta ^,^

Obaj wkładają sporo pracy w tą sieć i nie widzę większego sensu głosowania na lepszego z nich. ; )

RE: AliaSs vs DiKey - Neqe - 04-01-2011 17:45

I do AliaSs'a i DiKeya !

Niema np ż◘e AliaSs daje DiKeyowi pkt. dlatego że się boi dać sobie że każdy daje np . na DiKeya .. są zasady , dajesz tak jak uważasz :) a nie że wole AliaSs'a to dam mu pkt'a. Lub że AliaSs nie dał mi Adma to mu nie dam... Takiej odpowiedzi nie Traktuje jako poważna ! .

RE: AliaSs vs DiKey - slyz - 04-01-2011 17:50

ty amsz cos z mozgiem cos chwile cos robisz chcesz zruinowac ta siec?

RE: AliaSs vs DiKey - Neqe - 04-01-2011 17:55

mówiłem dziecko nie chcę takiej odpowiedzi , proszę o warna dla tego czegoś .

RE: AliaSs vs DiKey - kupa1234 - 04-01-2011 18:07

Neqe powiem ci tak na głowę się nie lecz bo już dawno za późno idź się lecz na nogi puki masz jeszcze szansę je wyleczyć. A co do postu to bez komentarza i mówię od razu że on i tak się nie liczy przynajmniej dla mnie bo taki temat zrobił dzieciak z 0 iq jak widać. A i chyba pamiętasz neqe pisałem ci na GG żebyś najlepiej nie wchodził na tą sieć, znajdź sobie inną gdzie chcą dzieci takich jak ty.

RE: AliaSs vs DiKey - L@LeK - 05-01-2011 17:20

nie daje głosu bo nie mam faboryta

RE: AliaSs vs DiKey - Admin - 08-01-2011 04:48

Bezjarne.

/kosz