AliaSs vs DiKey - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: AliaSs vs DiKey (/temat-AliaSs-vs-DiKey--768) |
AliaSs vs DiKey - Neqe - 04-01-2011 17:40 Witam . Mam pytanko kto jest tutaj najlepszym Head Admini sieci DiKey Czy AliaSs wiem że DiKey'a sieć , ale to nie o to mi chodzi .. , chodzi mi o to kto jest bardziej pracowity ... wiem że razem dużo spędzają przy tym czasu .. , lecz nie na pewno ktoś troszkę lepiej z nich pracuje. I NIE CHCĘ ODPOWIEDZI TYPU : "żal" "lol" "masz bana za ten post" "warnować go" "na pewno nie ty" itd... chcę prawdziwej odpowiedzi . Pozdrawiam . RE: AliaSs vs DiKey - Kamil - 04-01-2011 17:44 Nie mam faworyta ^,^ Obaj wkładają sporo pracy w tą sieć i nie widzę większego sensu głosowania na lepszego z nich. ; ) RE: AliaSs vs DiKey - Neqe - 04-01-2011 17:45 I do AliaSs'a i DiKeya ! Niema np ż◘e AliaSs daje DiKeyowi pkt. dlatego że się boi dać sobie że każdy daje np . na DiKeya .. są zasady , dajesz tak jak uważasz a nie że wole AliaSs'a to dam mu pkt'a. Lub że AliaSs nie dał mi Adma to mu nie dam... Takiej odpowiedzi nie Traktuje jako poważna ! . RE: AliaSs vs DiKey - slyz - 04-01-2011 17:50 ty amsz cos z mozgiem cos chwile cos robisz chcesz zruinowac ta siec? RE: AliaSs vs DiKey - Neqe - 04-01-2011 17:55 mówiłem dziecko nie chcę takiej odpowiedzi , proszę o warna dla tego czegoś . RE: AliaSs vs DiKey - kupa1234 - 04-01-2011 18:07 Neqe powiem ci tak na głowę się nie lecz bo już dawno za późno idź się lecz na nogi puki masz jeszcze szansę je wyleczyć. A co do postu to bez komentarza i mówię od razu że on i tak się nie liczy przynajmniej dla mnie bo taki temat zrobił dzieciak z 0 iq jak widać. A i chyba pamiętasz neqe pisałem ci na GG żebyś najlepiej nie wchodził na tą sieć, znajdź sobie inną gdzie chcą dzieci takich jak ty. RE: AliaSs vs DiKey - L@LeK - 05-01-2011 17:20 nie daje głosu bo nie mam faboryta RE: AliaSs vs DiKey - Admin - 08-01-2011 04:48 Bezjarne. /kosz |