Jak robić szybkie BH na serwerze z auto BH? - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Poradniki (/forum-Poradniki--11) +--- Wątek: Jak robić szybkie BH na serwerze z auto BH? (/temat-Jak-robic-szybkie-BH-na-serwerze-z-auto-BH--7618) |
Jak robić szybkie BH na serwerze z auto BH? - Max87651 - 18-06-2012 11:15 Witam. Wiele osób ma problemy z robieniem BH na serwerze z auto BH, dlatego postanowiłem zrobić ten właśnie poradnik Tak więc, aby robić BH na serwerze z auto BH należy : 1. Naciskamy klawisz W. 2. Po chwilce puszczamy klawisz W, naciskamy szybko spację. 3. Naciskamy klawisz A. 4. Mając wciśnięty klawisz A i skręcamy myszką w lewo. 5. Naciskamy Spację. 6. Naciskamy klawisz D. 7. Mając wciśnięty klawisz D skręcamy myszką w prawo. 8. Czynność powtarzamy w kółko, spację możemy mieć wciśniętą cały czas. Na początku będzie wam ciężko wyłapać rytm, ale trening czyni mistrza. Dodam, że na początku nie trzeba naciskać A, można nacisnąć A lub D, w zależności od sytuacji i tego jak nam wygodniej. Mam nadzieję, że mój poradnik wam pomógł RE: Jak robić szybkie BH na serwerze z auto BH? - ratosluaf - 10-08-2012 23:31 Odtwórz Poradnik robienia LJ, ale chodzi o strefy. Robiąc takie bardzo szybko się rozpędzasz. Na filmie jest to najlepiej pokazane, widać ruchy myszki. RE: Jak robić szybkie BH na serwerze z auto BH? - ^B-RaBBiT*.* - 31-10-2012 10:20 Podałeś raczej poradnik jak zrobić LJ , mi się on przydaje bo gram na serwerze LJ , z początku naprawdę ciężko zrobic potężne lj żeby wskoczyć na jakiś budynek RE: Jak robić szybkie BH na serwerze z auto BH? - ZaQ - 31-10-2012 20:07 odgrzewanie kotleta - znowu @zamykam |