Podanie o Moderatora by Gangster - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: Podanie o Moderatora by Gangster (/temat-Podanie-o-Moderatora-by-Gangster--76) |
Podanie o Moderatora by Gangster - Gangster - 30-10-2010 22:53 *Imie: Michał * Na jaką rangę: Moderator * Wiek prawie 15 * Od Kiedy jesteś na Forum:prawie od początku *Co zrobisz dla forum gdy dostaniesz rangę: Będę pilnował porządku na forum * Coś o sobie: Mam na imię Michał. Lubię grać na modach: zombie i jail break. Jestem człowiekiem spokojnym i lubie się zaprzyjaźniać z nowymi osobami. Zawsze jestem sprawiedliwy.Lubię jazdę konna oraz : piłkę nożna,siatke,lekkoatletykę, cs Mieszkam w woj. podkarpackim dokładnie TBG * Piszesz poprawnie po Polsku: Tak * Znajomość Amxx:9/10 Z Góry Dziękuję Gangster RE: Podanie o Moderatora by Gangster - Trax - 30-10-2010 23:11 Od początku hmm? Mało o sobie. Niech inni sie wypowiedzą RE: Podanie o Moderatora by Gangster - Admin - 31-10-2010 13:06 Dobra, niech będzie RE: Podanie o Moderatora by Gangster - Gangster - 31-10-2010 14:19 Dziękuje ślicznie wam /close |