Gdy malo FPS - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Poradniki (/forum-Poradniki--11) +--- Wątek: Gdy malo FPS (/temat-Gdy-malo-FPS--746) |
Gdy malo FPS - BamBam - 02-01-2011 16:32 Jezeli macie malo fps i chcecie to zmienic to prosze bardzo: Proszę bardzo.. 1. Naciskasz drugim przyciskiem od myszki na pulpit. 2. Wchodzisz w "Właściwości". 3. Wchodzisz w zakładke "Ustawienia". 4. Wchodzisz w "Zaawansowane". 5. Następnie masz zakładke od karty graficznej i wchodzisz w nią. 6. Wchodzisz w "Ustawienia wydajności i jakości". 7. Następnie masz "Synchronizacja pionowa" i pod tym pasek "Wyłącz" lub "Włącz". 8. W pasku punkt dajesz na lewą strone czyli "Wyłącz". 9. Pod tym paskiem masz do zaznaczenia lub odznaczenia takie coś "Pod kontrolą aplikacji" to to odznaczasz. 10. Następnie klikasz "Zastosuj" i tutaj to wszystko. 11. Następnie wchodzisz w gre i w konsoli gracza wpisujesz "fps_max 200". 12. Ciesz się lepszą grą. Może u was być inaczej ale coś podobnego Ja miałem max 30FPS a jak zmienilem Synchronizacje i wpisalem fps_max 200 to mam 93-100 RE: Gdy malo FPS - PELA98 - 02-01-2011 19:36 podasz swoje gg i powiesz jak to zrobic bo nie wiem gdzie synchronizacja pionowa RE: Gdy malo FPS - L@LeK - 02-01-2011 21:32 a nie wystarczy zmniejszyć rozdzielczości i innych zbędnych rzeczy RE: Gdy malo FPS - bobok - 03-01-2011 01:16 Czasami zmiana rozdzielczości nie wystarczy, a poprzez wyłączenie synchronizacji pionowej mamy więcej FPSów bez widocznej straty jakości obrazu. RE: Gdy malo FPS - Gumis `aka` HajT - 16-01-2011 11:14 No poradnik ładny myślę że się przyda : ) |