Muza(całe) z RS'ow !!!!!!!!! - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Download (/forum-Download--130) +---- Dział: Muzyka (/forum-Muzyka--109) +---- Wątek: Muza(całe) z RS'ow !!!!!!!!! (/temat-Muza-cale-z-RS-ow--7419) |
Muza(całe) z RS'ow !!!!!!!!! - caclav - 02-05-2012 14:01 Siemanko, wiele osób pytało się Dikey'a o tytuły remixów piosenek, które są na serwach, więc Dikej do mnie napisał abym zapodał paczkę pełnych kawałków z rs'ow, ewentualnie tytuły lub linki do nich. I tak właśnie postanowiłem dodać nazwy piosenek oraz paczkę DL !!! ==> http://chomikuj.pl/caclav/CS+1.6/RS,1708127340.rar <== 1. Jochen Miller - Brace Yourself Odtwórz 2. Katy Perry - E.T (KATFYR Dubstep Remix) Odtwórz 3. DJ Bobo - Everybody's Gonna Dance (Bryce Extended Mix) Oryginalna versja Odtwórz 4. Chwytak feat. Dj Wiktor - Napijmy się gorzoły Odtwórz 5. Commercial Bitches - Feeling You (v1r00z Remix) Odtwórz 6. Hazel - I Love Poland (Extended Dirty Mix) Odtwórz 7. Dev Ft. Fabolous - Kiss My Lips (It's The DJ Kue Remix) Odtwórz 8. Manian - Loco Odtwórz 9. Diss BoyZ - Love (Original Mix) Odtwórz 10. Armin van Buuren vs. Sophie Ellis Bextor - Not Giving Up On Love (Dash Berlin 4AM Mix) Odtwórz 11. Jennifer Lopez - Papi (DJ Rich-Art Remix) Odtwórz 12. Robert M - Podaj Hasło (BunHeaD Mega Remix) Odtwórz 13. Sean Tyas - Seven Weeks Odtwórz 14. Sean Paul - She doesn't mind Odtwórz 15. Modestep - Sunlight Odtwórz 16. Adam White & Andy Moor pres. Whiteroom - The White Room (Myon and Shane 54 Refill) a) Odtwórz b) Odtwórz 17. David Guetta feat. Nicki Minaj - Turn Me On (Mikael Wills Bootleg Mix) Odtwórz 18. Bez Cenzury - My Lubimy Się Najebać Odtwórz 19. Bob One - W Górę Odtwórz 20. donGURALesko - GRUBE JOINTY Odtwórz 21. East West Rockers - Dotknąć Cię Odtwórz 22. Eldo - Nie pytaj o nią Odtwórz 23. Firma- Mam Wyjebane (Feat. Peja & Popek) Odtwórz 24. Gospel - Hyc o Podłogę Odtwórz 25. Grubson - Na szczycie Odtwórz 26. Grubson - Właściwy Kurs Odtwórz 27. Letni Chamski Podryw - SEXUALNIE NIEBEZPIECZNI (prod. East Clubbers) Odtwórz 28. Mesajah feat. Yanaz - Nie Krztus Sie Odtwórz 29. Natural Dread Killaz - smoke weed Odtwórz 30. Paktofonika - chwile ulotne Odtwórz 31. Peja - Na dnie Odtwórz 32. Peja - regulamin zabijania feat. czwórka Odtwórz 33. Słoń & Mikser - Szczerze (feat. Dj Kostek) Odtwórz 34. Tallib - Moja Lady Odtwórz 35. Trzeci Wymiar & Kasta - Przygotuj się na sztorm Odtwórz 36. WSRH - Niżej Podpisani skrecze Dj Show prod. Donatan i Pola Odtwórz Życzę miłego słuchania i oglądania Dziękuje I Pozdrawiam ©CaclaV® RE: Muza(całe) z RS'ow !!!!!!!!! - Gwiazdor - 02-05-2012 14:29 Łap plusika, ziomek! RE: Muza(całe) z RS'ow !!!!!!!!! - Vix - 02-05-2012 19:20 Wow ++++ RE: Muza(całe) z RS'ow !!!!!!!!! - Admin - 02-05-2012 23:21 Good job RE: Muza(całe) z RS'ow !!!!!!!!! - oDsTobiasz - 08-05-2012 16:07 Dobra robota. |