Też muszę się wkońcu przywitać, lepiej późno niż wcale :D !! - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1) +--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97) +---- Dział: Przywitania, pożegnania (/forum-Przywitania-pozegnania--31) +---- Wątek: Też muszę się wkońcu przywitać, lepiej późno niż wcale :D !! (/temat-Tez-musze-sie-wkoncu-przywitac-lepiej-pozno-niz-wcale-D--7409) |
Też muszę się wkońcu przywitać, lepiej późno niż wcale :D !! - DONT CRY - 01-05-2012 15:41 Serdecznie witam wszystkich . Postanowiłem, że w końcu muszę coś o sobie powiedzieć. Mam na imię Kacper, mam 15 lat i mieszkam w Walawie, ok.60 km. od Rzeszowa. Mój nick w grze to cwaniaK#, Gram w CS'a 3 lata z przerwami. Gram W piłkę nożną i to mnie kręci Moje zainteresowania to głównie muzyka oraz różnego rodzaju sporty. To chyba tyle jesli ktos ma jakieś pytania proszę pisać. Pozdrawiam, cwaniaK# RE: Też muszę się wkońcu przywitać, lepiej późno niż wcale :D !! - Admin - 01-05-2012 19:27 Siema RE: Też muszę się wkońcu przywitać, lepiej późno niż wcale :D !! - Nafleshowany Dawid - 01-05-2012 19:59 Siema jak na 15 lat to trochę słabo u Ciebie z ortografią w końcu piszesz wkoncu ? LOL RE: Też muszę się wkońcu przywitać, lepiej późno niż wcale :D !! - rogallik9 - 01-05-2012 20:39 SsIiEeMmAaNnKkOo Cwaniak# Liczę na to że będziemy razem wymiatać na surfie do póki nie usuną serwerowni ;DD RE: Też muszę się wkońcu przywitać, lepiej późno niż wcale :D !! - Gwiazdor - 01-05-2012 21:56 Siemka ; ) |