Pomocy I`M sorry - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Pomocy I`M sorry (/temat-Pomocy-I-M-sorry--7356) |
Pomocy I`M sorry - Vipper_whc - 24-04-2012 20:42 PRZEPRASZAM przyznaje że gralem na nie swoim NICKU : a mianowici e gralem na nicku: `Muri... oszukialem i mam kare...BANA ( PERMA) (SSY) pokazal wam bym ssy jak ozukiwalem.. ale ich niemam na cstrike...:/ PRZEPRASZAm całą serverownię i Muriego .Proszę o pokute i rozgrzeszenie-ajc..to nie ten text.. Nie no naprawdę przepraszam WSZYSTKICH proze dajcie mi uB...kupilem 3 klasy PREMIUM i niechcial bym tego stracic PROSZE ...I przepraszam... RE: Pomocy I`M sorry - 4EveR WhC - 24-04-2012 20:46 ..Troszke zes ZRYPAL kolego..ale przeprosiles cała serveerovnie ,.... dajcie mu UB ja przypilnuje zeby nie wchodzil na zadne konto... ( Sąsiad ) RE: Pomocy I`M sorry - Gwiazdor - 24-04-2012 21:59 Chyba Cię pojebało. /kosz |