Turniej - > ankieta COD - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: Turniej - > ankieta COD (/temat-Turniej-ankieta-COD--6782) |
Turniej - > ankieta COD - Gwiazdor - 27-02-2012 16:37 Witajcie. Na wstępie chciałem zaznaczyć, ze jestem trochę rozczarowany frekwencją dotyczącą zapisów na turniej. Szczerze mówiąc, myślałem, ze zainteresowanie tego typu konkursem będzie większe. Do wczoraj, do godziny 23:59 można się było zapisywać na Turniej COD vs BF2. Od dzisiaj wszyscy gracze i forumowicze mogą zaznaczyć kogo chcą zobaczyć w tym turnieju. Prosiłbym, abyście nie kierowali się sympatią do graczy, tylko oceniali na podstawie umiejętności. Jeśli chodzi o graczy reprezentujących serwer COD to macie do wyboru następujące osoby: - Gwiazdor` fun - CoDAdmin LosT - K@M!L - CASPI - MILOSZ| - TomiX - ArtystaK - PaineQ - Virtuoz - Pablo - [PRO] Uliczny 5 osob z najwiekszymi wynikami bedzie reprezentować COD. Licze na Was i Wasze głosy! Prosze nie pisać zadnych postow w tym temacie, spam nie jest tutaj potrzebny. Za spam jak wiadomo, nagradzam warn'em. Pozdrawiam Gwiazda. RE: Turniej - > ankieta COD - king - 29-02-2012 19:39 Na Tomix, jest najlepszy. Turniej - > ankieta COD - Gęsik - 04-03-2012 09:40 Jestem tu nowy ale caspiego znam dużo lat wiec moja lista to: --CASPI --Lost |