Jak zarabiać przez Internet pisząc streszczenia - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Poradniki (/forum-Poradniki--11) +--- Wątek: Jak zarabiać przez Internet pisząc streszczenia (/temat-Jak-zarabiac-przez-Internet-piszac-streszczenia--5679) |
Jak zarabiać przez Internet pisząc streszczenia - Admin - 25-12-2011 15:50 Tak, zarabianie przez Internet jest całkiem realne. Oczywiście korzystając z tego typu programów partnerskich nie damy rady się utrzymać, ale zawsze jakieś dodatkowe kieszonkowe nam wpadnie Zasady działania tego programu są dość przejrzyste: 1. Piszesz streszczenie (np. lektury), recenzję (filmu, książki, strony internetowej), poradnik 'How to' itp. 2. Partner zapewnia wysoką pozycję w wyszukiwarce i wyświetlenia (oczywiście, jeśli napisałeś jakiegoś shitexa nie masz co liczyć na wiele ). 3. Z reklam wyświetlanych obok Twoich streszczeń dostajesz prowizję. Najlepsze w tym jest to, że piszesz coś raz, a już ciągle dostajesz za to pieniądze. Automatyczna wypłata od 10$ - już jedną dostałem (przez Paypala od razu można wymienić na PLN). Przepisz kilka dobrych własnych prac szkolnych i zgarniaj za to profity przez długi czas - ja tak zrobiłem Oczywiście wymaga to więcej zaangażowania niż klikanie reklam w 'buxach', ale myślę, że jednak dasz radę No i napisane poradniki możesz wklejać też tu na forum - podwójna korzyść RE: Jak zarabiać przez Internet pisząc streszczenia - dandhi - 26-12-2011 14:30 Ciekawe aż spróbuje ! RE: Jak zarabiać przez Internet pisząc streszczenia - endriu - 26-12-2011 21:07 nom ciekawe ; ) RE: Jak zarabiać przez Internet pisząc streszczenia - Plpolak19 - 11-08-2014 23:33 Co o tym myślicie? Dikey, dalej takie coś istnieje? RE: Jak zarabiać przez Internet pisząc streszczenia - Admin - 11-08-2014 23:39 Istnieje, przecież masz link w poście: klik. Dodałem kilka moich streszczeń ze szkoły, napisałem jeszcze recenzję paru stron internetowych (w tym naszej) i dostałem już 2 wypłaty po 10$. Zaraz będę miał kolejną, a już nic nie dodaje od dawna RE: Jak zarabiać przez Internet pisząc streszczenia - Plpolak19 - 12-08-2014 00:03 A podatek? RE: Jak zarabiać przez Internet pisząc streszczenia - Admin - 12-08-2014 00:05 Kwota wolna od podatku 3089 zł rocznie. RE: Jak zarabiać przez Internet pisząc streszczenia - Plpolak19 - 12-08-2014 00:08 Co ile dostajesz wypłatę? (20$ przez 3 lata to trochę mało ) RE: Jak zarabiać przez Internet pisząc streszczenia - Admin - 12-08-2014 00:23 No rzadko, ale ja mam tam z 10 prac, z czego odwiedzanych są 3-4 i nic więcej nie robię. RE: Jak zarabiać przez Internet pisząc streszczenia - Obey138 - 15-08-2014 22:29 Polak, jakie mało? Za $10 można kupić gre na Steam |